查看: 30078|回復: 44
收起左側

[商團軍團] 東吳霸王軍 招收結義會員^^

8級軍:東吳霸王軍 招收結義 會員
入會條件好簡單  只要 令仔/令女
5令都5緊要 最緊要夠膠!"! 就可以!~

不定期有活動 在過去既暑期 中秋!"! 活動已經完結
玩GAME 最緊要開心^^ 官方活動 副本戰場
入黎吳東  種有 諸諸 我親自設計 既活動
傾傾計 5駛驚無人理XD~~

不同國都歡迎(最好吳國啦) 亦都歡迎 轉結義 轉軍^^

有意可以搵我(諸葛謹) 或 東吳各位猛將

另外 招 無限名 女玩家XD 加入!~ 同找人要我/.\!~
幫軍內多名女仔招老公同男朋友!O!"~ 嘰嘰! 要入軍比佢地溝仔
@O@"岩岩貼左新相XD~~ 但都要留返 占占D結婚相向到既

送給大家 我影既 占占飛飛 婚禮照!"!

主人家 未到既時侯 更係要 報置下個環境先啦     
係咪好令呢 ^O^!~~~

跟住就到 主角出

比住咁多大家睇^^

東吳霸王軍 有專屬論壇  FB YY 同埋M群 唷 ^O^!~
回復

7級軍:東吳霸王軍 招收結義 會員
入會條件好簡單  只要 令仔/令女
5令都5緊要 最緊要夠膠!"! 就可以!~

不定期有活動 在過去既暑期 中秋!"! 活動已經完結
玩GAME 最緊要開心^^ 官方活動 副本戰場
入黎吳東  種有 諸諸 我親自設計 既活動
傾傾計 5駛驚無人理XD~~

不同國都歡迎(最好吳國啦) 亦都歡迎 轉結義 轉軍^^

有意可以搵我(諸葛謹) 或 東吳各位猛將

另外 招 無限名 女玩家XD 加入!~ 同找人要我/.\!~

送給大家 我影既 占占飛飛 婚禮照!"!
諸葛謹 發表於 5-10-2009 11:49

隱形的相嗎?
回復 支持 反對

隱形的相嗎?
誠、–– 發表於 5-10-2009 11:52

版主真心急XD 上傳ING 哈
回復 支持 反對

豬豬加油喔~~~我要女仔[[onion_55]](奸笑ing)
回復 支持 反對

死肥豬~中秋活動唔叫我>0<~
幾時再燒野食呀,我要打麻雀呀~
打脫衣麻雀(笑
回復 支持 反對

咁邪惡既  你係邊個.\/.!~
回復 支持 反對

入左軍團,sor
回復 支持 反對

豬man 你唔會有人要[[onion_48]]死心啦你!!!
回復 支持 反對

[[onion_48]]收5收我,不过港F客户端要去边下载
回復 支持 反對

[[onion_48]]收5收我,不过港F客户端要去边下载
likemoney0 發表於 8-10-2009 15:17

香港web:www.chibi.com.hk
回復 支持 反對