打印 上一主題 下一主題
收起左側

[問題疑難] 自製輕甲裝一問

老弟我又有野想問, 如題
如果生產左5階輕甲裝, 升到6階既雲狼裝, 有幾多閃?
跟住就係, 升唔升到7階裝????
如果升到d話, d屬性會有咩變化? thx
回復

老弟我又有野想問, 如題
如果生產左5階輕甲裝, 升到6階既雲狼裝, 有幾多閃?
跟住就係, 升唔升到7階裝????
...
赤璧老漢 發表於 8-7-2010 20:20

如果你想閃的話我建議你直接整7階自制裝,
會比輕甲更高閃,
因為本人太耐無玩赤壁,多幾多閃都唔太記得,
又或者可能有新出第2種裝我都唔清楚,
只係希望憑我記憶可以幫到你,

最後,當然我唔建議人玩閃,
依家百變當道,玩是只會俾人"秒"
回復 支持 反對

6階裝好似冇+閃
7階自製裝會多左7閃避

玩閃同百變1 VS 1當然係冇得打
好處係打大架閃下杖D野火都唔錯 xd(百變好少副杖吧)
而且,始終唔係人人都百變,連環符玉同閃人(有一定秘文)打依然不易取勝
閃左一下大招/暈招/附加特別效果的招(如鉞碎兵、68神技神傷之舞),可能就改寫勝敗

上年呢個時間,閃人好屈,所以隻game削弱左+閃的裝備
好似汜水盔同獵虎鞍咁,屬性明顯比6階頭盔/馬鞍差,冇得成長,光是頭盔已經冇左幾百血!
而且而家戰魂傷害完全無視閃避
再加上新武器錘好似有幾招可以+命中
所以,閃避可能只剩下單刷戰場/要塞爭奪戰拉怪了...
回復 支持 反對

THX ! 各位
我唔係玩閃, 係我既主環分身要加閃, 我呢個分身係主力同我刷戰場, 現時跟我同lv75
最高可以上到188閃, 基本上2個落好似虎牢呢d戰場都唔係問題, 都係為左77做準備,
係內地網睇, 環落77, d閃係唔夠, 我又希望d裝可以自已刷, 我果分身d從4裝仲未+5,
所以想問下轉自製裝係唔係加到閃, 但係內地官網睇到重甲同輕甲閃既屬性有d出入

最後都係要問可否升到從3裝, thx!
回復 支持 反對

~_~d屬性可以洗嘛..同埋..77仲有人用環嗎><"
1f 2f 3f 都喺騎馬直接沖了
回復 支持 反對

~_~d屬性可以洗嘛..同埋..77仲有人用環嗎>
leejohn2 發表於 21-7-2010 06:38

只限一般秘文,比較齊稱既人使用
回復 支持 反對