查看: 11979|回復: 16
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 好地地比人鎖 x_x

朝早上beanfun 發覺佢唔比我上 平時果隻人仔
佢話  帳號鎖定(暫時鎖定(列入觀察名單);0)  <<< 果個樣係咩意思
之後打去客服 點知佢同我賣廣告
跟住 我send e-mail去 同佢講 好快手地
下午就回返我
--------------------------------------
親愛的會員您好:

【以下是針對您提出的問題所作的回覆】
由於發現您帳號內的角色於遊戲中,疑似異常獲得大量金幣或道具的行為,
為避免帳號內的異常資料會影響遊戲進行,已暫時鎖定帳號
需請您來信表示同意刪除異常取得的金幣或道具,且楓幣部分會全刪除歸0,
若您同意後,人員會於7個工作天內刪除道具後方可開啟帳號。
如查詢您的道具或金幣來源為正常交易取得,則會直接將帳號開啟。

謝謝您的來信及支持!

----------------------------------------

灰
回復

有錢過頭?____?
回復 支持 反對

今日問返人
好似有hacker 用hack 買野
d商人中晒伏
回復 支持 反對

SOSAD .. John的50E就咁要講BYEBYE
好彩我無做商人一段時間 = ="
就算要賺錢都就咁收同賣 囧 ..
回復 支持 反對

你係唔係收左前排洗點洗轉蛋流出黎d裝?
回復 支持 反對

我都俾人鎖左
回復 支持 反對

回復 5# 遊俠翔

我唔收轉旦野 -3-
如果我d錢真係變曬0  
我會親自上本公司搵佢理論 ._.

我下次要開返隻倉倉 -.-
回復 支持 反對

弓囍曬bright,成為新一代被鎖人仕,
被鎖己經唔係外掛,變左商人= =
回復 支持 反對

john好慘
冇哂d錢 你仲有我
回復 支持 反對

john好慘
冇哂d錢 你仲有我
kkct 發表於 9-7-2010 22:33

佢同意左回0?
我今日收左勁多野,做奸商ing.....
回復 支持 反對