查看: 3036|回復: 15
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[問題疑難] GM我想知道新三國赤壁金是否將會綁定?

GM 我係大陸官網討論區睇到對新三國有熱烈既討論 !
我想知道新三國赤壁金是否將會綁定?
咁係唔係大家以後冇得自由交易? (咁好多野唔值錢....
D裝是否可以升級? (好似d白裝都勁過依家既神裝...
極度困惑中, 請gm解答下 !! thx
回復

現有的金應該唔會變綁定
但到時每日俸祿、主線任務給的錢會變成綁定的漢銖

另外,之後黃巾、虎牢、軒轅會得番好少筆
所以昨日ser 9已經冇人放筆了
官方話會增加英雄級角色獲得筆的方法
回復 支持 反對

吓,漢銖有咩用?
如果打黃巾、虎牢、軒轅筆會少ge話,我諗3個場會冇人打
回復 支持 反對

回復 支持 反對

現有的金應該唔會變綁定
但到時每日俸祿、主線任務給的錢會變成綁定的漢銖

另外,之後黃巾、虎牢、軒轅會 ...
Quentin~ 發表於 24-7-2010 11:18

我無玩好耐但如果將俸祿同主線任既錢變左綁定。咁以後同人交易既錢又會少左。連最易拎到既俸祿都變埋咁姐係好多野唔買得。例如d筆都無曬人放要靠自己打 但係黃巾個d場又減左好多 我玩個時都唔係成日入到 比外掛霸曬場 而且金換元寶個到都會變貴左 因為金(非綁定)已經唔係話有就有。咁會令到出面放幣既人將個價錢set高左 仲要物價咁貴 咁會好難吸引到人玩 只會令到人走
回復 支持 反對

我無玩好耐但如果將俸祿同主線任既錢變左綁定。咁以後同人交易既錢又會少左。連最易拎到既俸祿都變埋咁姐 ...
~呀杰 發表於 24-7-2010 14:51

我極不期待新三國。。。
回復 支持 反對

我極不期待新三國。。。
tonycheung20 發表於 25-7-2010 06:28

佢變左咁 真係好難生存= =同我玩劍俠世界一樣 有綁定銀兩= = 根本好難同人係出面買野 咩都唔會點勁 而且e家有機會金貴過點
回復 支持 反對

我無玩好耐但如果將俸祿同主線任既錢變左綁定。咁以後同人交易既錢又會少左。連最易拎到既俸祿都變埋咁姐 ...
~呀杰 發表於 24-7-2010 14:51

係甘ge話我走人算=_=
回復 支持 反對

係甘ge話我走人算=_=
happy4153 發表於 25-7-2010 19:09

如果我仲有玩 我都走... 太難生存 頂裝D人都唔多洗用錢住 仲有最緊要係秘文個度 就算係其他地方拎到筆,但係E家既問題無咩人有唔綁定既錢買秘文 只會令到D人唔玩
回復 支持 反對

講起秘文就恐怖,全套頂級新秘文(需要RMB 2萬蚊以上整)加20幾點刺破
即係無視對方20幾點直抗,60直抗變到得番3X直抗
被2X刺破的玩家烈風斬+割裂,可能就直接回城了
回復 支持 反對