打印 上一主題 下一主題
收起左側

賣不出去-_________-||

今天抽到4個70%潛在能力卷 跟1張90%的

現在賣剩一張70%-     -+ 很占位子。 有沒有人要買 ?"

如果要的話  就在下面留下價錢 跟iD`

注:  本人在電擊象 `
回復

5000W
回復 支持 反對

5000W
ivanyoyo 發表於 18-9-2010 17:03

樓主說 要留名字。
回復 支持 反對

樓主說 要留名字。
貓兒;D` 發表於 19-9-2010 17:14

對。  。     5000w 0k的說  留名字
回復 支持 反對

對。  。     5000w 0k的說  留名字
♥小軒‥× 發表於 19-9-2010 18:18

o黑騎o雪o 你online既時候用找人搵下我係唔係到   我e家考慮梗沖咩野好............焰劍又怕爆.....沖咩野好呢....又怕爆又唔知沖咩野70%對我黎講機率都太怕........聽講d人話90%d人連爆3張= =可唔可以你都留id方便我同你交易
回復 支持 反對

o黑騎o雪o 你online既時候用找人搵下我係唔係到   我e家考慮梗沖咩野好............焰劍又怕爆.....沖咩 ...
ivanyoyo 發表於 19-9-2010 18:28

70% 如果不是很有錢的話 別沖些貴重的東西-    -+

爆了一定會消失   別後悔就是。

俄都在沖雪鞋  如果過了的話俄再沖卷

可以參考看看 ((?
回復 支持 反對

o黑騎o雪o 你online既時候用找人搵下我係唔係到   我e家考慮梗沖咩野好............焰劍又怕爆.....沖咩 ...
ivanyoyo 發表於 19-9-2010 18:28

摁。  是o黑騎o雪o 把。     你現在有0n麼。
回復 支持 反對

摁。  是o黑騎o雪o 把。     你現在有0n麼。
♥小軒‥× 發表於 19-9-2010 18:39

我e家冇online丫 一陣可能會online 你id 係= =?
回復 支持 反對