查看: 3804|回復: 14
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 未玩過台版既人唔好咁開心.因為台版正進入死亡邊緣

台版正進入死亡邊緣 . 玩既人愈黎愈少 ... 原因有好多

1. 物價上升太快 . 才不到1個月 . 物價上升了好幾倍
   (最上升得最勁既係 : 時裝 .強化石 .寶箱 )

2. 1個月多 . 台版已經 招募舊玩家 登入 .
    ( 因為有野送 , 但我唔覺人流有上升 )

3. 由一開既5個分流  減至而家既3個分流 . 仲係要唔爆個隻  
    ( 我玩既個個SER 已經係最多人玩既個個 )

4. 1 Lv - 50 Lv 全都可以做任 直 封頂
    ( 做得太多任 . 會好悶 . 不斷行 . 打怪 ) 但唔做任就好難升Lv

5. 打怪做任 有齊 固定模式 .
   ( 你地唔信既 .遲D玩港版時.你地就知點解我要咁講 )

6. 全部既副本都係冇咩人玩
    ( 原因不明 . 可能唔夠吸引 )

!!!我希望台版做D野 ... 如果唔係就係到等死 !!!

我由台版公測時已經開始轉ip 玩 . 而家都已經50 Lv 封頂了  . 遊戲內都有成 1億多 .....
有件事我覺得好笑 .全部你 行過既地方 , 見過既怪 , 見過既人 .全都會成為 任務既目標 .

(無一個地方 , 人或怪 可以逃離 任務 既魔爪)
回復

香港會唔會咁a_a
回復 支持 反對

你咁講我即刻唔想玩= =
回復 支持 反對

回復 3# lockinlau00

少年唷!你的愛不足夠!
回復 支持 反對

我都係一試的心態入黎玩下炸=3=
回復 支持 反對

我都係一試的心態入黎玩下炸=3=
回復 支持 反對

我都係一試的心態入黎望下炸=3=
回復 支持 反對

推~推~推~推~推~推
回復 支持 反對

我睇香港唔會發生 台服d game不嬲都係攪得好差
回復 支持 反對

我睇香港唔會發生 台服d game不嬲都係攪得好差
QQ小子 發表於 20-8-2011 09:50

你講既野岩岩調番轉.....係香港d game攪得差...台服起碼會做野..香港呢?有外掛唔理..有bug唔搵~~
回復 支持 反對