打印 上一主題 下一主題
收起左側

晴空也有不可告人的袐密@_@

關閉 [複製鏈接]

我角色名稱叫:給我用力一下
在2011年8月30號當晚下午11時左右登出後,在2011年8月31號上午8時左右登入,
發現多了角色密碼...而我是沒有設角色密碼的..當時不知道發生什麼時..客服在早上10點先有人...
我等呀等.10點到啦...打電話去問要點算...佢話要寄電郵去佢客服ok我寄
以下是電郵內容
我寄件時間係31/8/2011 11:28上午
我寄去的內容:我沒有設置角色密碼的!!!
                       帳號:kaidavid
                      角色名稱:給我用力一下
佢回覆我既時間係2011年09月1日 2:20 PM
佢回覆既內容:親愛的玩家您好:
                      您的遊戲角色密碼已取消完成,請登入遊戲後檢查。

我一入game,金銀銅,紫裝,點品,無曬
我打電話比佢問我比人爆ac可以點,一句就話你報警啦,跟住寄個檔案編號比我地客服,佢地話佢地會2-3日比反d野我
我上官網睇到官網右下角有個(帳號被盜處理)我睇到佢話2-3日會比反d野我,所以我就去左報警
我2011年9月2號下午8點20報警,8點30分被CID帶左上房,用左成個半鐘,終於走得啦...
我2011年9月3日寄反d口供呀身份證呀比佢...
以下是電郵內容
寄件時間係3/9/2011 11:15上午
我寄去的內容:電 話:68471408
                      帳號:kaidavid
                      角色名稱:給我用力一下
                      請把我的帳號回到8月30號(11點)最後off的時間

佢回覆我既時間係2011年09月7日 10:50 AM
佢回覆既內容:您好,有關被盜資料我們已被記錄,而我們暫沒有為角色回溯之服務提供,謝謝閣下的查詢。
過左兩日,到到星期一(中秋)我打去問客服,我大約幾時可以攞反d野,佢話星期六日唔係工作日...佢叫等多一兩日....(我頂)
我星期二放學追佢7點前..佢話個同事收左工...佢叫我留低電話..聽日覆到我...
我星期三打去佢話已經張我d野比左台灣叫我等台灣果邊,佢一句但係話中秋放假台灣果邊又要多兩三日
好我忍我等我星期五打比客服問話點呀依家我d野攞得反未呀..(我惡左)
客服:其實可以嫁啦..你搵gm啦...
我:問佢gm電話幾多..
客服:你遊戲入面搵佢啦或者寄信比佢
我:你又話可以攞反d金先既
客服:係呀你留低電話一陣打反比你
我:全數嫁可?
客服:係呀,先生呀約左時間同你交易啦我叫gm
我:算把啦你寄比我啦,我等等等今日幾多號呀吊住你老鼠2011年9月18號...我忍屎忍尿都唔諗忍你啦(普通話)不該

講d攪笑野比你地知,,我報警果日個呀sir叫我打比客服叫我問話我登出之後幾點比人用第二個ip登入過
我話我唔識點問..我比左個警察講
警察:你好呀,依到係葵涌警署,依家我地調查緊一個刑事案,請問一下kaidavid依個帳號係2011年8月30既11點半之後有冇其他ip登入過呢?
客服:依d係個人私隱我地唔講得
警察:我依家調查緊刑事案...
客服:依d係個人私隱我地唔會講
警察:你5分鐘後打黎警署...電話係2xxx xxxx
7分鐘後客服打黎
警察:你可以提資料比我未呀...
客服:你等等我問一問
敬擦勁細聲)問候左佢娘親
2分鐘客服反
客服:依d係個人私隱黎我地唔講嫁
警察:你依家係唔係玩野呀..你叫咩名?
客服:我姓x
警察:你依家係唔係提供唔到資料比我地呀
客服:依d係個人私隱我地唔講得
警察:得啦得啦,,掛了線
敬擦:對佢d同事話依個晴空黑商黎,,問親咩都話依d係個人私隱我地唔講得
(我覺得無奈同可笑)
最後對晴空物語說真言玩家必睇
玩晴空係曬錢曬時間無啦啦星光抽機加天使(藍)
玩晴空甘易比人爆ac傷心靈睇下..幾多人比人爆
晴空(普通話)不該啦
晴空等汁啦你娘親
回復

咁都得= =
回復 支持 反對

客服做得岩wo 最緊要個警察程序有問題 打去問料 個個自認係警察 咩料都俾你知晒啦 唔好on膠當有趣
回復 支持 反對