查看: 3754|回復: 19
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[Jubeat] [廢人集結jubeat團:-*] 新任務,為本團團友開Yellow head joe

關閉 [複製鏈接]
因為Yellow head joe獲得條件太苛刻
廢人集結團要互相幫助,為本團團友謀福祉
現向各團友發英雄貼
希望團員以兩人為1組方式完成WONDER WALKER EXT/ADV FULL COMBO(簡單來講即兩個人一齊打)
希望大家加油!
注意:
兩人小組需熟習同1 MARKER
如果成功FC,遊戲費用由持卡者支付
如果不成功,則各付1半(好彩未有5蚊,唔係有排搞)
已獲得Yellow head joe,請示意,等待其他團員既請求
請以本團為優先,先為有興趣開歌既團友開歌

多謝團友開注,希望團友支持

暫時寫住咁多,遲D再加
回復

我想開Yellow head joe

STEVEN L
回復 支持 反對

一入黎以為幫人用Lincle去傳

不用計我 雖然照道理上也不會計我
回復 支持 反對

容我講一句吧,要達成如此艱鉅的任務,會唔會四人分工更大成功率呢?

一人四格,問題只係marker的一致性....都係建議黎的;P
回復 支持 反對

在此感謝FAI-4的協助,雖不成功,仍感謝你
回復 支持 反對

我也在此感謝S.HO-TEA的協助,雖不成功,仍感謝你
回復 支持 反對

團長'-' 我已開yellow head joe
現可為其他團員開歌;o

ADV可由我全程代打FULL COMBO (要吾介意被我推SSS) ; MARKER 用 閘
EXT可2人合作打;$ 但不包打開頭 ; 本人打慣左8制譜面 ; MARKER 可用 花/閘

請在樓頂加此消息;$ thanks
回復 支持 反對

團長'-' 我已開yellow head joe
現可為其他團員開歌;o

ADV可由我全程代打FULL COMBO (要吾介意被我推SSS)  ...
kingson2 發表於 1-12-2011 01:19

如果adv既話可唔可以s full combo...?我今日攞到隻歌但係adv果d歌我都鐘意玩ga
回復 支持 反對

唔係你地團可唔可以幫手開歌><
我勁想打黃頭仔
回復 支持 反對

唔係你地團可唔可以幫手開歌><
我勁想打黃頭仔
dicky612 發表於 1-12-2011 02:25

可唔可以幫我開歌+1...開歌條件真係太苛刻
回復 支持 反對