查看: 14007|回復: 199
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[服務] [效率]專洗稱號店 -本人紫稱--主打魔隱,虎膽足任 [殤之店]

本人已在2012年6月多之前 退出CSO 加入LOL
所以呢店停左好耐 ~!
號外:我放緊AC 係另一帖
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4436932&extra=page%3D1
有意請在該帖留言 ,別在這帖
-----------------最新公告------------------------
最新完成圖:
monkey2000

chow3100 :

jeffkikii:

a儿:

-----------------最新公告-----------------------

1. 1.cso名:
  2. 2.服務/稱號:
  3. 3.ac:(如適用)
  4. 4.pw:(如適用)
  5. 5.金錢:(如適用)
  6. 6. 其他的付款方式:(只限網上點數 )mycard
複製代碼

請樂古pm ,勿在此帖留問野. 會被忽略

-----------------最新公告---------------------------

------------------------專業升槍升刀升任何野-----------
服務一:升槍升刀服務
升槍一次(升槍要有斧頭+精準 無精準又有斧頭就做1粒鐘)
40蚊      

升刀 20蚊 時間視乎咩刀而定
預約 全部=20蚊

服務二:洗稱號
爆頭王2個電解 30分鐘
全部足球任務(不包世足,足皇,金星)60蚊 1天內
帽險奇兵80蚊 30日
彊屍獵人 1千隻60蚊有斧頭有精準=10日
刀鋒戰士 有斧=20蚊無斧=40蚊 有斧=2小時 無斧=15日
善心人士40蚊(幫做30次)cso出1次新槍=幫做1次
百戰先鋒50場/100場
60蚊 /120蚊
1小時30-4小時
捕蚊殺手100隻20蚊 2小時
野蠻的驕傲20蚊做4次
惡夢回憶20蚊1小時

魔隱師 200隻20蚊 1小時左右
虎膽妙算80蚊1日+基本要求*
神鬼戰士60蚊2粒鐘(必須有斧頭)

基本要求=一把sk(槍,sk1不計)    a包1個以上   斧(一定要!!)   冇a冇sk虎膽=100蚊     冇斧!!!!=120蚊
本店亦會幫上綠稱:80蚊(優惠價) 如果榮點50點以上(40蚊)可議.... 時間一星期內   藍稱要比我過目才決定接不接,時間要睇完再定(價錢80蚊最低)

本店亦可以等價交換ex.你幫本人洗bot 4000隻 可以免去20蚊         (只限暴走or bot)   (暴走20場=20蚊)

服務三:---只限有活動 送電解4次送1的活動------
係我AC送去你 電解包X1(50電解/A解) 補你20蚊!

一齊交易你先我後

交易:係CSO密我 OR PM
P.S 在服務中彈我機=當做完 ,再做=+1個a解
交易名單:
名字服務
chipmunk123交換價幫十字弓 已完成
monkey2000做彊屍獵人 已完成
chow3100 足球任務x5 已完成
Jeffkikii虎膽妙算 已完成
Jeffkikii足球任務 已完成
a儿足球任務 已完成
J賢OjO足球任務 已完成
bluelT藍調虎膽妙算 已完成

保證例子:
今天下就已經同樓主交易
仲補貼左我$20蚊同解碼1個
THX >.< 樓主好有信用唔昆的
大家光顧吧^^ ...
chipmunk123 發表於 23-12-2011 20:13
良心商店
十卜...
commander2620 發表於 24-12-2011 08:11
樓主好有信用,話星期6做就星期6做
chow3100 發表於 18-2-2012 16:48
交易成功
樓主好有信用*0*
信心保證!

P.S.儿=中山^^
a儿 發表於 25-2-2012 19:36

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
回復

百戰先鋒100場+所有足球任(我做左2個)可以60$?
回復 支持 反對

捕蚊冇左好耐==
psGASH換POINT個個有d貴(?)
回復 支持 反對

回復 3# zenith710

不貴
回復 支持 反對

回復 2# xDeViLkissi剎
40蚊=百戰先鋒....
足=+40
回復 支持 反對

回復 4# 365113

喂你有冇睇pm- -
覆下pm得5得
回復 支持 反對

gash換point係指 樂豆點20定7-11個d 20?
回復 支持 反對

回復 7# michaelsun

hkd 20呀..
回復 支持 反對

推文~@
回復 支持 反對

捕蚊冇左好耐==
psGASH換POINT個個有d貴(?)
zenith710 發表於 10-12-2011 22:27

係直頭超貴
回復 支持 反對