打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 攻擊&裝備一問-^-"

小弟161Lv 影武 點左121敏 (家下係葛雷,想住遲下買移民卷 移呢電擊象) (唔係炫耀,當然亦都未到炫耀個Level~.~)

除左把女皇短劍沖回真爆左 就齊女皇裝 但都係得過30000幾攻(攻圖遲下補返)=,=""
我真係唔明人地成10-30萬攻 高手請教路T^T please~
提下各位 升返隻惡魔玩 70左之後 聯系的角色永久+10%BOSS 攻 好實用~仲有..知道電擊象既雷本魂巴塞拉德 咩價 都回下啊 唔該@@

唔該 睇完既都回下帖啦@@"
希望大家多D回帖 搞返熱佢 ok?.?
回復

10幾萬,雷本要15%幸以上,你其他裝不變既話
香港唔可以同台灣人比,佢地易拎到高%裝,香港冇8591
裝備好多都好難搞
回復 支持 反對

看到拍攝方法 , 我笑了
回復 支持 反對

LV高表攻高者,再向上衝出黎既高%裝加成更多自然更高表攻

就例如黑繩效用,加給1萬表攻既人只能加多2000,但比10萬既就可以加成2萬(約舉例),所以表攻唔難撐

最主要全身女皇傳說21% up,180恰吉,真楓心,其它高敏高攻高%飾物
回復 支持 反對

看到拍攝方法 , 我笑了
cla991053 發表於 4-4-2012 23:34

哈 係啊 第1次咁x白知=,="" 因為部機lag到...開game 都開幾分鐘 咪冇用電腦影lo用左手機影xD
回復 支持 反對

LV高表攻高者,再向上衝出黎既高%裝加成更多自然更高表攻

就例如黑繩效用,加給1萬表攻既人只能加多2000, ...
s!u寶唄魚× 發表於 5-4-2012 08:13

唔該哂.......(咁姐係又要放錢入去啦=,="'
想問 知唔知雷本魂短劍幾$1把 (係電擊象
我唔知係e邊收左先移過去 剩移左先收

問價>高星卷?$,歡樂介指?$,黑龍?$

THX
回復 支持 反對