查看: 5316|回復: 20
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他] 有關三小登入疑問

1.之前(8/2)香港三小官網話[重大公告] GASH會員系統預告暫停通知,想問下係唔係遲d唔可以直接登入,要升beanfun登入?因為我本身一直係gash直接登入,求大大解答。
2.如果我升beanfun個時忘記id number(亂打),同埋不記得入gash點個d序號,有咩方法知道id number?因為它要id number......

GASH會員系統預告暫停通知係唔係遲d唔可以直接登入???
回復

有關方面應該直接到

係到未必有人可以正確咁話你知
回復 支持 反對

身份證亂打個d,姐系我
等收皮(好大機會無左個ac
回復 支持 反對

kioik哥 可唔可以幫幫手ask下? 點可以有個id number如果我forget(我唔係好想升beanfun),會唔會強制立升級? 大大幫幫手!!~~
回復 支持 反對

回復 4# samchu888

伴隨大家一段時間的GASH會員系統將會於農曆年假後與大家告別了,我們將陸續安排各遊戲使用beanfun!會員系統作為唯一登入途徑
所以應該都係強制升級

-------------------------------------------------------------------------------------------

如果冇錯既話 亂墳好似係唔會處理?!
或者   好似要你[親身去公司]去處理

但係如果佢係[強制自動]升級你就應該唔洗驚.
佢最多只係GASH AC/PW -> BF AC/PW

我以前個身份証都係亂打 不都自己記得個D數字.
個陣我整左個BF AC之後,佢好似唔洗GASH身份証?
佢係問你加唔加番GASH內個D遊戲到BF AC到
之後我E家個AC 都係用番我自己個身份証

-------------------------------------------------------------------------------------------

有時候D野係自己既 應該自己去處理番先得!
唔應該下下都要人幫 要學識點解決問題
因為個問題始終都係得你自己先最清楚

問題我幫你SAND左去   橘子客服中心已收到您的查詢了!!編號#366507‏
E家等佢回覆 我最多都係幫到你E到
回復 支持 反對

問題係e家升bf要id number...希望有番個id number或強制升級......點都好 thx你幫忙,kioik哥 如果佢有回答係nakuz覆一覆,thx very much!
回復 支持 反對

回復 6# samchu888

親愛的會員您好:

【以下是針對您提出的問題所作的回覆】
現時如玩家需要將GASH帳號升級為beanfun!帳號,是需要手動進行升級的;
若閣下在升級過程中忘記身份證字號
可親臨本公司提供兩組儲值時間須在申請日期前一個月的GASH實體點數卡 或 I-GASH 的卡片序號及上線儲值密碼或使用網路付費購點月結單紀錄
客服人員會替您查詢GASH帳號登記的身份證即場進行帳號升級
若玩家升級後,Grand Chase是需要透過beanfun!才能登入,謝謝查詢。
回復 支持 反對

回復  samchu888

親愛的會員您好:

【以下是針對您提出的問題所作的回覆】
現時如玩家需要將GASH帳號升級 ...
kioik 發表於 11-2-2013 21:57

即係 你要升級啊?好忙wo~~買下點啦 可能可以幫到你既
回復 支持 反對

回復 8# 疾風乂軒
忘記身份證字號
可親臨本公司提供兩組儲值時間須在申請日期前一個月的GASH實體點數卡 或 I-GASH 的卡片序號及上線儲值密碼或使用網路付費購點月結單紀錄

注意:以上藍字重點

意思 佢唔係叫你入點
係要你之前個D[入點紀錄]+[已使用的點數實物 / 月結單]
回復 支持 反對

回復  疾風乂軒
忘記身份證字號,
可親臨本公司提供兩組儲值時間須在申請日期前一個月的GASH實體點數卡  ...
kioik 發表於 12-2-2013 00:03

咪係lo 咁即係無買點=無升級 定我理解錯
回復 支持 反對