查看: 11116|回復: 23
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 世族同天服P 特影(炫耀新比人掉低慘死情況)

回復

對家冇聲出
回復 支持 反對

開幾隊殺掛你地真係覺得自己型左?你睇你地幾多人打幾小人...先啦...高手...
重有亮點係你地咁多人圍新地都要圍咁耐,條片想話比人聽你地有幾屎?定話比人知新地有幾勁?
定想話比人地知你地殺掛好勁?
重有拍片個位喪BEE,好心你拍好D啦,你拍緊死亡習作呀....
拎條咁既片出黎想話比人知你地勁呀,,,,,笑大人個口

未見過人拍片放樂古係成班人追殺一個人重覺得自己好型囉唔該,節省小小啦
回復 支持 反對

開幾隊殺掛你地真係覺得自己型左?你睇你地幾多人打幾小人...先啦...高手...
重有亮點係你地咁多人圍新地都要圍咁耐,條片想話比人聽你地有幾屎?定話比人知新地有幾勁?
定想話比人地知你地殺掛好勁?
重有拍片個位喪BEE,好心你拍好D啦,你拍緊死亡習作呀....
拎條咁既片出黎想話比人知你地勁呀,,,,,笑大人個口

未見過人拍片放樂古係成班人追殺一個人重覺得自己好型囉唔該,節省小小啦
回復 支持 反對

比番D片你地睇咩叫做無聲出同咩叫左打交啦,高手,放D咁既片上黎想笑死人咩
http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... &extra=page%3D3

上面呢條片就真係啞左喇你地,由潮京城殺到去鳳嗚,你睇你地又有幾型高手,呢D post 又唔見你地出聲既?下?下?下?啞左?定盲左?
回復 支持 反對

好似你連重點都唔識講啦,而家你打甘大篇野有咩用呢,幫邊個呀,話人地甘多人打1個甘又點姐,你眼殘咩,有無見到新地廢青神佑左呀,有無見到呀,話人地甘多人都打五死距,講真個句啦你連距個神佑都未講,就打甘多野出黎,無人知我以為你講經咋,不如你少d人講無人話你啞架,五好甘自已d人有幾垃圾啦,你地勁就五洗搶五個城又守到城比你地人多又點姐 真的笑死大人個口
回復 支持 反對

五好甘講自已d人 1搶五到個城 2又守五到個城 為何 比你講甘多野又點解 得把口
回復 支持 反對

重有亮點係你地咁多人圍新地都 ...
少林正宗 發表於 12-1-2014 13:28

明白既 咁叫剎掛
回復 支持 反對

開3 5 7隊掛峨比人殺哂係咪叫做殺掛呢
回復 支持 反對

引發起罵戰我會關帖的。
回復 支持 反對