打印 上一主題 下一主題
收起左側

[商團討論] 話時話...點品既野

明的瓶頸 明顯先石+果100LV要吸一隻100LV 你知唔知要給多小經?? 當你主角做主力接近150LV 佢先岩岩好吸完1 ...
wc030201 發表於 29-1-2016 18:04

你確定明男比項強?

Q:你確定用斧起家是快??
A:你確定用斧起家慢?
回復 支持 反對

你確定明男比項強?

Q:你確定用斧起家是快??
A:你確定用斧起家慢?
foolruner 發表於 29-1-2016 12:44

項出名垃圾啦. 出技勁慢 明主出2下技 佢先出一下
項技比明主技只係高攻10-20% 傷
開埋天下 勁過項成倍了

真心你D課金佬係唔係未用過項?

你硬話用斧起家快..咁咪快囉... 用把斧同2轉比...你都可以話快  我打喬喬狗起家都比你快啦咁

我正用金2/巨2去比較 你一場冥海都成20秒  金2/巨2 打炎王 都唔洗15秒 一場經係你3倍有多

唔好講2轉咁遠...正係果D 1轉都比你打冥海快啦 金1 巨1 德1
回復 支持 反對

項出名垃圾啦. 出技勁慢 明主出2下技 佢先出一下
項技比明主技只係高攻10-20% 傷
開埋天下 勁過項成倍了
...
wc030201 發表於 30-1-2016 04:49

真心問,你是課金佬?A_A

明男需要用到女忍刀,強大裝備,甚至加上強裝祖才能衝上前。

如果不用近身技,要有冰劍、雷劍、軍槍或句刀等等裝備,而且配合頂怪或封冰,加上還要時不時補冰

見你紅字加放大說「一個零錢都沒有」,以上這些都有人送的嗎?還是港巨大量有?

如果說已開服多時,又何會缺120杖和先祖石?

項羽是廢,但你真曉得它廢在哪裏?
回復 支持 反對

如果不用近 ...
foolruner 發表於 30-1-2016 01:40

我課金就唔洗用新手起家啦..

唔好傻啦...一來我從沒講過要出去打怪,唔好用你自己幻想人地的想法啦
二來 如果夠10段+祖2 要沖出去何需難?? 咪又係打食云到200LV

明男要沖去殺食云, 最主要唔係要防,而係咁高攻 開大力 1HIT 夠4000傷(180LV後)...就可以速殺
我果時連祖2 都唔開...直沖出去

如果不用近身技,要有冰劍、雷劍、軍槍或句刀等等裝備,而且配合頂怪或封冰,加上還要時不時補冰
打食云封條冰咪得囉? 洗鬼要咁多野咩.....轉武器都等200LV先轉啦

見你紅字加放大說「一個零錢都沒有」,以上這些都有人送的嗎?還是港巨大量有?

你唔好幻想我要有咁多裝啦,課金佬,成日自我FF,明男 空裝開大力都己經勁
無大力/裝 咪封冰慢慢打囉

如果說已開服多時,又何會缺120杖和先祖石?

無錢....又何會不缺120杖和先祖石?

項羽是廢,但你真曉得它廢在哪裏?
用你對明男的題目,佢己經垃圾都不如了
項羽需要,強大裝備,甚至加上強裝祖才能衝上前。
而且配合頂怪或封冰,加上還要時不時補冰
你隻項咁西利?唔洗頂,唔洗封冰,都打到食云?? 神手波我隻項 210SET 都唔夠頂食云, 你果隻咩項來? 咁頂得?

項點樣廢...上一個POST咪講左囉....又唔見你去反駁??

唔好成日FF 再強加人身上啦,大佬...你硬要話項勁咪勁囉...我發覺同你講都哂氣

回復 支持 反對

有冇人長收石/草?多數人收咩石/草多?
回復 支持 反對

其實我想問..你問緊港服?
我見又話咩200兵  3轉 ..咁快有人有啦?
回復 支持 反對

明男需要用到女忍刀,強大裝備,甚至加上強裝祖才能 ...
wc030201 發表於 31-1-2016 00:01

其實我爬左文 都係唔明 2位想講d乜
我就講下我情況比大家參考
我自己就用左4日時間
e加已經明男 1轉 165lv
我係度想講翻幾句
我無課過金 亦都無升過武天
寧2 第2日已經抄左 (因為要上10000戰)
1-75 做任
武器方面
75-80 斧頭80後 十字鏢
打怪方面
75-123 海底王
123-150 蛇
打蛇打到153 隻項羽先轉到
先祖石打左3粒only
其它37粒都係收翻黎(賣幽X石賺錢)
之後項羽打炎羅王升上100 順手賺錢買先祖石
項103 劉邦 60 mp女4隻 103 過段
我e加玩到打食魂 封一次冰打到尾 冰都唔洗補(1隊既話)

項羽被動加buff用 祖2 明男 等福袋裝 上冰劍打提婆升200 太皇
回復 支持 反對

其實我爬左文 都係唔明 2位想講d乜
我就講下我情況比大家參考
我自己就用左4日時間
e加已經明男 1轉 165 ...
新手勿電 發表於 31-1-2016 19:14

唔明唔緊要....重點你拆十字標...一切都變得更美好
我地討論新手起家姐....

重點一:我起家唔會轉項....因為比明男更廢 為何咁講,睇返#43  

重點二:某神手質疑明男如何打食云?? 其實我都唔知佢質疑什麼

重點三:某神手說主角用斧頭起家快 快不快就自己念啦,睇返#43 我就覺得打喬喬狗上150LV 很容易
回復 支持 反對

有冇人長收石/草?多數人收咩石/草多?
wsai 發表於 31-1-2016 16:47

樓主= =轉題目 開新POST啦...
係HK巨/台巨唔會有長收回事事...一切料 都係比外掛玩死....一係GM抽袋玩死

腳踏實地課金啦
回復 支持 反對

明男需要用到女忍刀,強大裝備,甚至加上強裝祖才能 ...
wc030201 發表於 31-1-2016 00:01

沒想到你會將問題拆分來答=.=
我都知你不會衝上去打
(衝上去的時代早已隨著後原住民時代結束而消失,遠攻武才是出路,明顯要你選擇第二個選擇=.=)

但不衝上去,明男…你打算一世打食魂?不是的話,到200級,就又要轉武器,又回到原點,武器何來?<----這是一個問題,別分開答
我不想幻想你需要裝備,但又不衝前放天生技,又不換武器,明男強在何方?而且比項羽強哦

項羽需要,強大裝備,甚至加上強裝祖才能衝上前。
而且配合頂怪或封冰,加上還要時不時補冰

原句是明男好嗎?=.=

項羽不是不用封冰(雖然技術高都可以),我意思是不用不時補冰
平民呀,多瞭解技能吧,多看YOUTUBE吧
http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... 5415&highlight=
不瞭解技能,只能用金錢看看能否補足技術不足了
回復 支持 反對