打印 上一主題 下一主題
收起左側

[商團討論] 很耐之前的玩家

想玩返 我大概係 200X 個時玩既 想問小小問題
我去申請帳號要求多左好多 比之前 係咪無問題?用真人資料
新既巨商要點入點?? 香港有無得買??
仲有想問下假設帳號有問題點搵官方既人之前可以直接打到電話 因為香港 台灣唔識搞
佢地好似禁止現金交易 . 因為之前既巨商係唔會理 可以點做? 係咪姐係無得用現金?
希望有人幫忙

還有一點電腦上的問題 我玩個時仲係用緊XP 98 個時 因為現在都WIN7了 電腦比之前好太多
所以想問下有無野係唔支援?
回復

國巨玩家講一句

其實好難唔比現金交易
回復 支持 反對

回復 2# finaldream

咁其他野呢 呢位朋友可解釋下嗎比如電腦個的
回復 支持 反對

我仲想問問E加好多新GAME 同人買GAME錢都捉得好緊 想問下新巨商會嗎

因為我係絕對會用金錢買時間既人 所以想問下你
回復 支持 反對

我仲想問問E加好多新GAME 同人買GAME錢都捉得好緊 想問下新巨商會嗎

因為我係絕對會用金錢買時間既人 所以 ...
佐佐木小次狼 發表於 27-1-2016 12:40

暫時巨商不支援WIN10,WIN8都錯誤頻生,建議用WIN7
如果你指港巨(還是XP年代,應該是港巨吧),港巨已倒閉

暫時似乎港人最多是台巨朱雀服(唉,這服名字也用不久了)。
台巨是禁止使用真錢買遊戲幣的,不過不多聞說有人被鎖,也不保證你不會開先河

用錢買時間,官方做法是買點,換點品,再賣成錢。
回復 支持 反對

回復 5# foolruner

請問一下佢係用咩點? 因為我記得個時係1比10 GASH點 超平
但呢隻唔知會唔會好貴好似MY卡咁
回復 支持 反對

回復  foolruner

請問一下佢係用咩點? 因為我記得個時係1比10 GASH點 超平
但呢隻唔知會唔會好貴好 ...
佐佐木小次狼 發表於 27-1-2016 13:25

GASH倒閉前一兩月才改1:10比例,你也不是十分落伍XD

至於要點數,台巨用台灣GASH、台灣MYCARD(好像不能入)或者YCARD
回復 支持 反對

回復 7# foolruner

岩岩睇左用MY卡唔知台灣定香港 1比10 好耐之前都係1比10- -你睇返我會員就知 我記得好耐之前都係1比10
回復 支持 反對

回復  foolruner

岩岩睇左用MY卡唔知台灣定香港 1比10 好耐之前都係1比10- -你睇返我會員就知 我記 ...
佐佐木小次狼 發表於 27-1-2016 18:55

在說GASH吧
回復 支持 反對