打印 上一主題 下一主題
收起左側

[商團討論] 港巨被封 仲有咩SER好推薦

你咁都叫課得少...快D搵GM 1:1問佢咩事喇
可能有轉機呢
harry1516 發表於 2-3-2016 20:16

問左,佢話有第三方軟件,又話想開返要拎部機去比佢CHECK,但佢係台灣- -+ 然後又話我係外掛,叫我自重,之後連登入都登唔到, 1:1要登入先用到,真心一肚火,啲錢當豪比狗,睇下有無其他SER可以玩。
回復 支持 反對

小弟玩左一個月到啦,日玩夜玩係到升信,解日任,都好少升LV,玩落先得132未轉主,課左幾千銀買定封珠打算一出封 ...
cheman 發表於 2-3-2016 18:04

台巨勁喎,聽聞係遠古年代曾經有收掛兵就會封既傳言,估唔到真係有昵家野,外掛打番黎既料/裝可能都會封吧

其實仲有好多外掛AC無被封
今日下午LOGIN見到綠燈仲等我鬼死咁開心
點知玩多陣去下D多經怪地圖咪又係有掛.. ...
harry1516 發表於 2-3-2016 20:22

d掛可能識自動連線ga =.=
如果唔係真係解釋唔到一綠燈番即刻見有掛

問左,佢話有第三方軟件,又話想開返要拎部機去比佢CHECK,但佢係台灣- -+ 然後又話我係外掛,叫我自重, ...
cheman 發表於 2-3-2016 21:59

捉外掛殺手鐧:開親巨商以外任何程式都封 ~ 睇黎外掛之風都搞到普記杯弓蛇影
回復 支持 反對

香港巨商 但個代理公司係台灣  
咁即係仍然係台灣巨商 叫咩叫香港人既巨商啊
回復 支持 反對

香港巨商 但個代理公司係台灣  
咁即係仍然係台灣巨商 叫咩叫香港人既巨商啊 ...
Alexj 發表於 2-3-2016 23:52

可能想引D掛仔番香港搵食,唔好搞住台巨
然後順便賺一筆==+
回復 支持 反對

解封?比晒身份証ID都唔解封...仲叫我等佢查..查佐成個星期仲未查完,我間廠都比系統回收佐
回復 支持 反對

巨商冇希望.前途白茫茫
退吧啦.
回復 支持 反對