查看: 4420|回復: 15
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[商團討論] 港巨被封 仲有咩SER好推薦

小弟玩左一個月到啦,日玩夜玩係到升信,解日任,都好少升LV,玩落先得132未轉主,課左幾千銀買定封珠打算一出封書就合台凶同明凶。琴日岩岩好百信畢業,仲期待緊今日會唔會有福袋或者封書個D,點知一ON就比人發現自己比人封到2999年,唔方唔驚喜。外掛,就一定無用,兵就只係收過2隻112LV MP女打算留黎過段用,交易次數多不勝數我唔知邊次有易中掛狗啦~我真係唔明,唔通玩一個月升到132好過份?咁個D唔知SM_SIR個啲廿日220LV叫咩?交易好過分?咁啊細天,屁王,做大生意既會唔會神到一次都無易中掛狗? 可能我課金唔夠密,未夠十幾頁紙,普雷威唔興香我啲少少錢。   

希望佢解封返啦,等我放左個AC佢/ _ \朝女未轉,七帥位,100信,各族好友度2000以上,內有孫子*5 四國入總共*9 白衣*24 封珠*93 升級包一年分量 仲有毛鏡個啲垃雜野...

希望介紹一個SER係可以完一完夢,合凶合神,講真我只係想慢慢玩下呢隻十年老GAME,一步步達成目標,當年港巨大屠殺殺左我個百信AC,今日台仔代理又殺一次,我只想要一個SER係唔會再令我既努力盡付東流。求各位介紹。
回復

外掛當道
轉去韓巨仲好
回復 支持 反對

冇嫁啦我都放棄左。。。秒殺左仲想解放  
回復 支持 反對

恐怕只會封不會解,所以如果要玩真係得韓巨。
回復 支持 反對

我都比人封左...叫左佢比證據我.
回復 支持 反對

係哩段時間都係台巨 放棄港巨
台巨乜事都無 玩左年半
回復 支持 反對

唉官網話無封錯,話我係掛狗,直頭DEL埋個會員,話終止合約,姐係無啦。。。好撚野,第一次洗錢做水魚,咁對玩家普雷威等天收!
回復 支持 反對

內有孫子*5 四國入總共*9 白衣*24 封珠*93 升級包一年分量 仲有毛鏡個啲垃雜野...
cheman 發表於 2-3-2016 18:04

你咁都叫課得少...快D搵GM 1:1問佢咩事喇
可能有轉機呢
回復 支持 反對

一大堆人同你踏沈船
回復 支持 反對

其實仲有好多外掛AC無被封
今日下午LOGIN見到綠燈仲等我鬼死咁開心
點知玩多陣去下D多經怪地圖咪又係有掛...
我知唔係一日就可以封曬所有AC,但封人AC果時CHECK好D係應分
樓主又真係幾慘,行得正企得正都比人封...
回復 支持 反對