打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] ★小說 狂亂之虎令異變 (巳更新第四十一話,最後更新在#993)☆

Originally posted by tamtamex at 2006-9-23 19:02:

出埸方面就唔可以咁快-口-""
遲一至兩集先可以出埸/ . \
請見諒- -""

是但啦-3-
回復 支持 反對

Originally posted by [C.P.S]AK47 at 2006-9-23 19:08:

是但啦-3-

遲多幾集會多左成村人,人物介紹都要打過@口@""
劇埸發展落去會去碼頭@@
回復 支持 反對

幾好 唔錯  不過你打左幾耐??
回復 支持 反對

碼頭= ="上去青基踩至尊埸?
回復 支持 反對

Originally posted by n乂t at 2006-9-23 19:53:
碼頭= ="上去青基踩至尊埸?

可能會架0.0
睇下故事順唔順lo,順就打埋@口@
回復 支持 反對

樓主啊,快d寫la/ . \
等睇你d小說
回復 支持 反對

第九話:激戰!?

虎令學生會長本能地向後一躍就避過了希星這一拳,

虎令學生會長:「唉,你都好似未夠班同我打喎。」

希星怒目而視虎令學生會長,

虎令學生會長:「咁樣望住我冇用架喎,出手la。

我諗你可以比頭先果個打耐d既!?」

虎令學生會長這句話令希星更加怒不可遏,

虎令學生會長:「你啊,企係果邊做咩?你唔出手,就我出手架喇!」

虎令學生會長剎那間不見了,突然希星背後有一陣寒氣,希星矮身一避。

原來虎令學生會長想背後砍希星,希星轉身一踢。

虎令學生會長向後一退就避開了,希星乘勝追擊。

希星:「爆裂亂舞!」無數的拳腳而快速不斷打出,根本就是七星拳的強化版。

虎令學生會長輕易地避開,完全撲空。

虎令學生會長向後打了個筋斗,虎令學生會長:「哈,好似打成平手喎!比你睇下咩叫出盡全力!」

希星:「呸,你出盡全力都唔驚你!」虎令學生會長一刀插進地上,地上形成一道裂痕。

裂痕朝向希星的位置前進,

希星:「咪玩了把戲!凌波微步。」

裂痕去到希星的位置【踫】的一聲爆炸,爆炸形成很大的煙霧。

虎令學生會長:「咁又一個喇,果邊個妹妹仔到你喇!」

煙霧終於散去了,可是不見希星。

虎令學生會長驚訝地說:「唉......去左邊啊?」

突然虎令學生會長感到後腦一痛,

希星:「我係呢度啊,你望咩啊?」

虎令學生會長中了希星重重的一拳飛開飛開八至九尺,

虎令學生會長站起身搖搖腦袋說:「你都幾有本事架喎!不過.......」

瞬間虎令學生會長又不見了蹤影,

希星:「你同一招對我黎講冇用架!」希星閉眼,用耳去聽。

希星:「係呢度!」

希星一躍一拳,【踫】的一聲希星擊中虎令學生會長的肚子。

虎令學生會長捧著肚子退後數步,

虎令學生會長心想:「死得......開始唔夠打......唉,係喎!用呢條計得喎!」

虎令學生會長的視線放在受傷的k.c身上,之後衝去她。

希星心想:「死...恐怕趕唔到......」

k.c心想:「死硬喇......」

待續

呼,終於打到第九話喇~~
人氣去到1000@@
請各位支持小弟既小說衝入精華區

[ Last edited by tamtamex on 2006-9-24 at 06:46 PM ]
回復 支持 反對

唔係呸咩- -???
快d改左佢
未有人睇到= =
回復 支持 反對

Originally posted by |‘阿希 at 2006-9-23 22:36:
唔係呸咩- -???
快d改左佢
未有人睇到= =

唔該你提我打錯字- -""
唔該晒,問題巳改
回復 支持 反對

Originally posted by tamtamex at 2006-9-23 22:18:
第九話:激戰!?
虎令學生會長本能地向後一躍就避過了希星這一拳,虎令學生會長:「唉,你都好似未夠班同我打喎。」希星怒目而視虎令學生會長,虎令學生會長:「咁樣望住我冇用架喎,出手la。我諗你可以比頭先果個打耐d既 ...

點呢-0-
係邊個幫k.c呢
會唔會係灰煙呢
就要收睇下1集-0-k.c之死
回復 支持 反對