打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] ★小說 狂亂之虎令異變 (巳更新第四十一話,最後更新在#993)☆

好悶阿
亂係咪真係少左好多人玩?
回復 支持 反對

Originally posted by [H]jayfofo at 2006-9-19 21:02:
好悶阿
亂係咪真係少左好多人玩?

我好多fd都話太難升,所以唔玩

[ Last edited by tamtamex on 2006-9-19 at 09:36 PM ]
回復 支持 反對

樓主今日有第5話未?
加油
回復 支持 反對

等緊你d小說解悶~~~
回復 支持 反對

第5話:   哥,找到你了!
他們立即走近,夢立刻大叫:「哥哥!」眾人都有些驚訝,天龍:[佢仲未死,只係暈左!唔洗擔心。」藍鈴:「等我幫大家,回復一下d體力先。」藍鈴口中唸唸有詞,大家的身旁有光柱圍住。希星:「我d傷完全回復晒。」夢的哥哥亦同時醒來,夢的哥哥:[啊,我個頭.....  唉,呢度邊度黎架!妹,點解你係度架?」夢:「哥,我知你地虎令發生左事所以,趕黎搵你!」希星問:「喂,呢度發生左咩事!」夢的哥哥:「未自我介紹tim,我叫啊jack!我都唔係好清楚呢度咩事......突然有一日,d人好似傻左咁周圍殺人.......」天龍:「咁點解你暈左係度?」jack:「我見有問題,所以想走......不過比人打左暈....。」希星:「夢,你都搵到你啊哥喇!快d返去la,前面太危險。」夢:「多謝,希星你啊!之後有咩事我幫到手既叫我啊!」希星五人與夢道別後,立即繼續他們的調查。可是突然傳來一陣陣的烏鴉叫聲。希星:「有客到!」在天上出現了一群東星烏鴉,k.c把弓向上天上,之後說:「流星隕擊!」之後向天發射了多枝箭,箭就像雨般下來。所有箭擊落了全部的東星烏鴉,擊倒一批東星烏鴉後。又出現一批牧奶衣,無雲:「等我出馬喇!]無雲把他的熟鐵刀舉起,天上傳出陣陣行雷聲。無雲把刀鋒指向牧奶衣們,一道雷電砍去牧奶衣們,他們亦變成一堆被燒焦的東西。當他們到達本館門口前,希星:「我地首先搵虎令學生主任出黎先。」天龍:「搵到佢啊,佢都可能唔知咩事!更可能
佢比人殺左呢!]希星:「我地搵左佢先算!」,他們異口同聲地說:「好!」他們一開門口,就發現在這裡一個像活死人的校工正在食地上的屍體。天龍:「on my god!佢地傻晒la!」這校工突然不食地上的屍體停下來,把目光望看希星們。之後大叫衝向希星,希星向他的臉頰打了一拳。他就倒地不起,可是他們發覺到從四面八方都有校工老伯衝去他們五人。無雲:「佢頭先叫,原來係吹雞........」希星:「又有客到喇!」各人擺出戰鬥姿勢.........     待續

因為小弟近日繁忙,所以冇分段同會悶左d
請見諒

[ Last edited by tamtamex on 2006-9-20 at 09:40 PM ]
回復 支持 反對

幾好
加油
樓主會唔會作到打完b3王就完嫁?
希望作落去~
回復 支持 反對

Originally posted by [H]jayfofo at 2006-9-19 22:45:
幾好
加油
樓主會唔會作到打完b3王就完嫁?
希望作落去~

一定會去b3打會長
請放心
遲幾集就到
回復 支持 反對

之後去埋本社個d地方?
回復 支持 反對

Originally posted by n乂t at 2006-9-20 18:31:
之後去埋本社個d地方?

可能唔會/ . \
之後會去監獄果邊
回復 支持 反對

樓主!!
你不如將全集整埋一齊la!!因為好亂!!睇完會頭暈-0-"""!!bao_50
回復 支持 反對