打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] ★小說 狂亂之虎令異變 (巳更新第四十一話,最後更新在#993)☆

大家好
好好!!!
回復 支持 反對

Originally posted by tamtamex at 2006-9-15 20:23:

如果搵到同我小說差唔多既  小弟冇話可說   以後唔再寫小說-口-
本人唔驚- -    我行得正企得正

個個小說都差唔多講虎令架..更係差唔多啦
好似kir個個講聖財團加有圖先好架ma@_@
回復 支持 反對

= =咁快就冇左
回復 支持 反對

Originally posted by n乂t at 2006-9-16 09:37:

個個小說都差唔多講虎令架..更係差唔多啦
好似kir個個講聖財團加有圖先好架ma@_@

但係佢一集作得爆短=-=
回復 支持 反對

第二話小弟字數會唔會太少啊?
回復 支持 反對

wo~幾好睇波@_________@
不過你最好一行行咁打d對話出黎= =
因為好難睇= =!
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
幾好睇喎...麻煩你寫落去啦
回復 支持 反對

第三話:   救星!?
希星中了一刀,立即吐了一口鮮血。偷襲者:[哈,真係好笑~!又話係高手,中左我一刀咪又係重傷。]希星:[你都冇膽同我一打一,你擺明就係一介鼠輩。]偷襲者:[小人,仲未介紹自己tim,我個名叫忍影巨刀。]希星:[久仰大名喇,你都好笑.......咁都要偷襲我。不過我都唔會輸比你地,放馬過黎。]其餘11個聖門保全見希星受了重傷,立即圍攻他。希星著張開口,深深地吸入一口氣。之後希星大叫,叫聲有如獅子咆哮。11名聖門保全被希星的震傷並立即止步倒地。忍影巨刀也退後數步,忍影巨刀:[哈,我搵到一個好高手喇,看招。]忍影巨刀用很快的速度來攻擊希星,希星只好狼狽地避過攻擊。由於希星之前中了一刀,他的體能也開始下降,在止同時他的速度也開始下降。希星心想:[死喇,我再咁避都唔係方法........只有一個方法.......。]希星手中聚集全身的能量,希星打算一招定生死。希星:[太極神拳!]希星手中的能量形成一個像鵝蛋形的能量球,這能量球直接打去忍影巨刀。碰的一聲,擊中了忍影巨刀,形成到處都是煙霧。不知忍影巨刀是否被擊倒,可是在煙霧中有一個人影慢慢地行出來,這人正是忍影巨刀。忍影巨刀:[哈,你既全力一擊打唔到我喎。真係可惜........到我出全力喇!]希星由於用盡全力,導致全身沒有氣力,希星現在跪在地下,連站起來的氣力也沒有。恐怕希星必死無疑,當忍影巨刀想一刀砍下希星的頭時,有一枝箭射向他的刀的側面,令到忍影巨刀的刀彈開了。忍影巨刀:[邊個?!]在夢身旁出現了兩個人,一個是拿著天無劍,一個是拿著強化輕精靈弓。剛剛的箭一定是拿弓的射出,拿天無劍的人:[我地係邊個?嘻,我地就係玄巖派黎既學生。我叫天龍,佢叫k.c,你既對手係我啊,你竟然對一個受左傷既人出手。真係冇武士道精神,等我教下你咩叫武士道精神!]夢心想:[佢地可以冇聲冇色咁,黎左我隔離.......真係恐怕]天龍跑向忍影巨刀同時,天龍揮動他的天無劍形成一陣強風轟向忍影巨刀。忍影巨刀立即退後回避,忍影巨刀回個神來,才知道他身旁的希星。巳被k.c救走了,忍影巨刀:[引開我視線,好野喎。]恐怕又有一埸激烈的打鬥了。       待續
再支持小弟吧,回覆多~~作得更快架><
要回覆啊

[ Last edited by tamtamex on 2006-9-17 at 06:55 PM ]
回復 支持 反對

嘩= =!
點解忍影可以同一個147以上的人打=-=?
回復 支持 反對

Originally posted by Ken168168 at 2006-9-17 19:10:
嘩= =!
點解忍影可以同一個147以上的人打=-=?

只是小說,不要用game既lv    黎睇><"""
回復 支持 反對