打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] ★小說 狂亂之虎令異變 (巳更新第四十一話,最後更新在#993)☆

加油   好睇阿
諗多d阿
好想睇落去
出多 d boss
回復 支持 反對

多d形容下d招仲吸引阿
希望快d有得睇啦
回復 支持 反對

好野><    人氣紅左喇
小弟會努力作落去,多謝支持
回復 支持 反對

加油啊!!!!!作得比以前更好的文章吧!!!支持支持≧≦
回復 支持 反對

Originally posted by tamtamex at 2006-9-17 20:28:
好野><    人氣紅左喇
小弟會努力作落去,多謝支持

你呢個小說遲早好似我果個咁=3=v
回復 支持 反對

2集加埋做一集就好d.....
回復 支持 反對

我想問下各位大大><
你地想我  幾日作一集定一日一日集好?
回復 支持 反對

Originally posted by tamtamex at 2006-9-18 17:04:
我想問下各位大大><
你地想我  幾日作一集定一日一日集好?

一日一日集好bao_11 bao_46
回復 支持 反對

想到既話~就一日一集= 3=想唔到既話~就幾日作一集0.0
回復 支持 反對

第4話:    進入虎令
天龍:[就同你玩速度,暴風劍法!]天龍手上的天無劍如疾風般不停地砍向忍影巨刀,忍影巨刀完全沒有還擊之力。忍影巨刀身上多了很多傷痕,忍影巨刀:[冇可能咁快架...
不過,我仲未認輸。咳咳.......]天龍:[你中左我咁多刀,仲未死巳經算好。你身上有咁既武功,唔好再做埋咩衰野喇。我識英雄重英雄,我放你一馬!你走la!]忍影巨刀:[哈哈........放我一馬?我唔洗你放我一馬......我係寧死不屈。]忍影巨刀立即拿刀自刎
,一道血痕濺到地上。天龍感慨:[咁就自殺......]夢:[你地唔覺得古怪架咩,好似有人派人黎阻住我地入去咁!]天龍:[嗯,此事真係好古怪!真係好似有人有心阻攔]臉色蒼白的希星躺在地上:[可能la,不過!點解仲唔入去虎令。]天龍:[睇下你個衰樣入去送死咩!?仲有啊,聖門d人仲未黎度,入度去可能有d更難對付既敵人。]他們在虎令門前等了十幾分鐘,在老遠出現2個人影。這兩人正是無雲和藍鈴,他們終於去到虎令門口了,天龍不滿地罵:[死人頭,搞咩啊,搞咁耐!]無雲沒有理會他,天龍:[唔好狗眼看人低好喎,你地遲晒仲要扮晒野咁!]無雲:[係呢個時候,並唔係內訌既時候。我地入虎令la。]天龍:[好,呢件事完左再同你計。]他們六人立即起程,一進入虎令學院。學院環境非常陰暗和有很強的血腥味,希星:[不如,我地分開唔同地方調查!我同夢查呢度!你地去查本館1f同2f啦!]天龍:[你得唔得架?真係唔多信你!]無雲:[呢個方法唔得,你地一個傷一個武功唔得,我地都係一齊行動好d。]天龍:[好。]希星:[是但la!]他們行到虎巖門時,發現一個男子躺在樓梯上。這人是誰呢?    待續
今集可能悶左d  不過佢地之後會打到唔停手@@     請支持我><

[ Last edited by tamtamex on 2006-9-18 at 08:45 PM ]
回復 支持 反對