打印 上一主題 下一主題
收起左側

*咒術師技能分析*11月19日更生[咒術技能屬性問題#321]一定幫到你

原帖由 mkc3 於 26-3-2008 12:20 發表
新手一問-口-

我想問精靈係咪一定要打怪先會加%嫁 囧rz?

計打怪數升%
打低過自己10lv的怪就不會計算
回復 支持 反對

原帖由 sai6606 於 26-3-2008 13:13 發表

計打怪數升%
打低過自己10lv的怪就不會計算

哦哦,,明白[[bao_04]]唔該哂[[bao_12]]
回復 支持 反對

睇到我眼花花好難睇得明@.[[bao_35]] [[bao_35]] @
回復 支持 反對

我想問後期係咪火咒冇咩用,光槍最有用? 因為我幾鐘意火咒的說[[yoyo_119]]
回復 支持 反對

我想問用一轉(半個光咒)來打神聖任,有沒有可能贏。(怕升了赤紅唔夠job轉神聖)
回復 支持 反對

我又想問呢,,

1.法要用咩寵好嫁?

2.D寵高LV過主人係米唔用得嫁?

3.同埋升JOB除左打豆之外重可以打咩野嫁?因為豆場成日都有人,,我43LV 26LV JOB

4.我43-5X用咩武器好?

5. 重未諗到-3-
回復 支持 反對

re 455樓:我打3轉任,全部都是用2轉打,你唔用1轉打會唔夠時間打,雖然一轉可以回血,但打怪效率唔大,用2轉你要食水補自己同補同伴d血,因為你d hp一定唔夠。最後,果個boss打左佢附近d怪,防止佢起到滋擾你師法,打boss果時你一定勁用你d大技,20lv果招一定有,冇左佢減boss d血比較麻煩d。
re456樓:1.有夢古就用夢古冇就用羊果d
2.可以
3.打42lv任務or打返自己果d lv怪
4.45lv杖,防左冇mp
回復 支持 反對

原帖由 老※虎 於 9-3-2008 17:27 發表
我想問49LV光咒要用咩裝
最好全部講晒(姐係鞋,手鐲等等)...唔該

主武:哪一把都沒關係,你係用槍打,唔係杖,如果用光屬既杖最好用啦,主武+果d屬性之力都有用
副武:普槍,越強越好,用到58和67再換
衫:46果件
手鐲果d,最好用晒修羅3寶,冇咩錢就只係用+30光屬果個,最窮d就自己合+20光屬果件,不過合得來既價錢同修羅果件差唔多= =
鞋和手套,就用暗抗裝
冇錢就2件5合(小偷同絲質,一共+48%,連46衫就有53%),不過被暗怪打都係好.....
有錢就用+7%/+8%果d去合5合,唔傷,但價錢就...
精:唔好玩啦,唔用光精用咩呀
回復 支持 反對

原帖由 ILU4ever 於 4-3-2008 21:50 發表
你打錯1粒字,,,係火精,,no火清-.-

SOR--打左咁耐都累架睇吾到--||||
原帖由 wisdoman 於 24-2-2008 08:34 發表
點賺錢好?
本來有300幾萬,但買女神,裝個d用到得70萬到...[]
我想買隻夢古夢古ar....請問一隻50lv左右ge夢古夢古要幾錢?
同埋點賺錢快?thx

吾好意思,,LEE個講吾到比你知,,因為台板同香港板物價吾同
要搵錢打遠征石,,刷時石,,打遠征完場都有好多錢-3-
原帖由 KIKO-3- 於 23-2-2008 16:26 發表
我依家42lv, 唔想刷時石 [冇人+冇種]
去邊升好?

冇種去打外面D怪-3-冇人就去識多D人啦(逃
原帖由 iyuo 於 9-3-2008 23:35 發表
我而家46 lv 但係 job lv得28,有咩方法可以極速 升job lv到35 ,想快D用神聖魔師-.-

香港同台灣個JOB既 EXP得到應該吾同,,
因為台灣個JOB同香港差太遠了
升JOB既吾覺悶去打豆豆-3-
覺得開就去打低LV過自己既時石
原帖由 monmon 於 13-3-2008 18:24 發表
我而家61lv用緊高+2 44槍,幾時轉槍同幾lv好呀!?

轉58槍吾錯
原帖由 人手健 於 23-3-2008 07:42 發表
推一下先
超有用個post
如果版主可以定期更新
同同列埋55lv後點升
就好啦~

個POST吾系板主架,,系我架-3-
原帖由 casccmc 於 24-3-2008 08:32 發表
你都幾好波 61LV仲用44槍= =仲要得高級+2
我50LV用緊古+5
到58LV轉到神58槍+6(準BUT冇爆,不過咒5會靠爆秒怪= =)
而家剛剛好67LV 用古67槍+7
正爆 可比一招5MP組合槍秒岩三夫盧兵 (打不死係至少扣5000)
光槍平均 ...

話說其實我都仲系用緊44槍- -(逃
原帖由 mkc3 於 26-3-2008 12:20 發表
新手一問-口-

我想問精靈係咪一定要打怪先會加%嫁 囧rz?

系牙,,打怪打到一定數量會升架
當然開新陛搵人幫你打豆會快好多
原帖由 BR大逃殺 於 29-3-2008 21:14 發表
我想問後期係咪火咒冇咩用,光槍最有用? 因為我幾鐘意火咒的說[[yoyo_119]]

邊個話-3-
火咒一樣有用,,個技能分析系講比你聽邊D技好用邊D吾好用姐,,
原帖由 Jim11 於 30-3-2008 12:29 發表
我想問用一轉(半個光咒)來打神聖任,有沒有可能贏。(怕升了赤紅唔夠job轉神聖)

升赤紅都可以升神聖架-口-
不過,,個任吾系好難,,
只要你有水有寵有技術同有錢(!?)就可以啦-3-
原帖由 mkc3 於 30-3-2008 16:20 發表
我又想問呢,,

1.法要用咩寵好嫁?

2.D寵高LV過主人係米唔用得嫁?

3.同埋升JOB除左打豆之外重可以打咩野嫁?因為豆場成日都有人,,我43LV 26LV JOB

4.我43-5X用咩武器好?

5. 重未諗到-3-

1.法師防低血低,,用多血既寵高防既寵比較好  例如母野山羊   大角羊等
2.沒錯
3.打比自己低LV既時石
4.44光槍,,45杖,,51,54杖都得
5.........-.-
回復 支持 反對

唔該哂丫[[bao_02]]

重有,,我想問44LV鎗係邊到拎-_-

回復 支持 反對