打印 上一主題 下一主題
收起左側

*咒術師技能分析*11月19日更生[咒術技能屬性問題#321]一定幫到你

omg-口- 我發覺我差唔多所有技都提升左-"-
依家40lv 有點後悔的說-33- 依家打怪又慢到死 點算?_?
我學左火球 石晶 火柱 魔彈 氣流牙~~-_-仲有10CP
回復 支持 反對

有冇人可以話我知44 LV 槍係打咩有-3-
回復 支持 反對

版主幾時加埋4,5轉後咒師點升ar, xdd
回復 支持 反對

雖然我唔係玩咒~不過都支持一下
回復 支持 反對

我而家係51 lv既咒 , 有38 job
裝:高級44槍+3
優45杖+2
同46袍

1.) 我想問我可以點極快升job?
2.) 之後我點換裝? 洗唔洗買/沖靚裝?
3.) 3轉好用d定4轉好用d? (打怪 & pvp方面都講下)

麻煩各位大大解答小弟的疑問,thx!!!!

回復 支持 反對

回答你的問題.

1__並沒有極速升 job lv的方法哦 -)  唯有你每天努力打怪的哦.

2__你d裝其實吾錯的了   但高級44槍+3 可能會吾夠用哦. [你job39 會轉光槍吧.]
            58lv要換把暗性組合槍, 古代的+4 就夠用

仗衝到+4會更好用 -)
                                     袍就建議51/55藍智慧法袍, 優越的就夠用了
3__3轉較好用, 打暗怪有神聖武器基本上一招秒
      4轉也不賴啦,  到後期打光怪扣好多的.
回復 支持 反對

唔該哂-0- 睇左之後玩咒就好好多
回復 支持 反對

還有兩問
1.我現在應該去哪裡升?打什麼怪升?
2.我應該主升lv定主升job?

好像沒有50上的練級流程攻略哦...
如果有空的話....請大大post一個上來...
回復 支持 反對

e+ 63lv打咩升快ar?
密殿爆女神1個鐘得10幾%...

回復 支持 反對

原來如此..多謝你o!!
回復 支持 反對