打印 上一主題 下一主題
收起左側

*咒術師技能分析*11月19日更生[咒術技能屬性問題#321]一定幫到你

原帖由 fai003 於 15-9-2007 18:29 發表
請問如果 玩火ge 話, 一開始點樣加點先岩??

玩火咒既技能係
火球火柱火槍
其他自己喜歡
要有光盾氣流<---重點

原帖由 [H]之比~ 於 11-9-2007 18:09 發表

唔該哂
點解唔用吸取??
加得小@@??

唔用係因為,我冇mp都係食水架啦
咁都係食水加mp做咩要學技加mp呢,好哂cp架bor,留cp學多招學仲好=]
回復 支持 反對

原帖由 吉吉﹏* 於 15-9-2007 15:02 發表

玩火咒既技能係
火球火柱火槍
其他自己喜歡
要有光盾氣流

我搵吾到火槍,同 火盾..... 系咪要系其他地方學?
回復 支持 反對

火咒同水咒有咩大分別丫...
回復 支持 反對

原帖由 sko244987 於 16-9-2007 06:53 發表
火咒同水咒有咩大分別丫...

火咒用火技-__-水咒用水技-__-
火咒早期練得快,因為36s卡赤紅魔法師係火架
中期神殿d好口愛既狗狗=口=光的,水→光,所以果陣玩火咒係升得最快
後期大多怪都係暗,所以玩光咒,但係記得合坑力bor
刷時石係升得最快的=]

原帖由 fai003 於 16-9-2007 00:21 發表

我搵吾到火槍,同 火盾..... 系咪要系其他地方學?

所有技能都係係學技果個人學
火槍姐係,爆咩咩彈-.-(台灣既叫法,我玩台板的)
香港我唔知叫咩-___-你睇下有個技能紅色中間有枝槍既果招咪係囉
唔係火盾,係光盾,台板叫光之護咩(忘了XD)
有d技能提升係係克林山地度學(台灣係叫克林山地的
回復 支持 反對

請盡快開新msn加番我,  勁多野問你-.-凸
回復 支持 反對

原帖由 乂蘋果汁卍 於 17-9-2007 18:03 發表
請盡快開新msn加番我,  勁多野問你-.-凸

\
我msn比人害到中左毒T__T
我有申請架但係我驚send左 d毒比你-.-
汁汁我有千言萬語同你講T^T
回復 支持 反對

不要緊,,,星期六能談電話嗎...? 我大把野同你傾+問,

我學左火球+水旋+光( 最basic果招,

仲有無要學,,,? 我想行偏水+光ge路線,
回復 支持 反對

想問下
32lv咒術,應該打咩野升
我而家就係29時石打緊(因為刷唔到杖....)
特別係而家lag到爆....所以通常去時石打...
有人話升lv黎講,28時石比較快...(拖一堆護衛隊之後火柱)
咁到底28好定29好?
順便問埋...如果唔lag機,咁係唔係打返同自己lv差唔多既怪?
--------------------
入返題(上面離晒題..囧)
火球學強化定爆發?
水漩渦係唔係等JOB20個陣,學到魔力導彈範圍加成就刪得?

回復 支持 反對

原帖由 如飛似雪 於 17-9-2007 22:19 發表
想問下

32lv咒術,應該打咩野升

我而家就係29時石打緊(因為刷唔到杖....)

特別係而家lag到爆....所以通常去時石打...

有人話升lv黎講,28時石比較快...(拖一堆護衛隊之後火柱)

咁到底28好定29好?
...

冇錯,28係升得最快架-...-如果你有枝好d既杖你可以去魔法師之塔度打魔劍升  29都可以刷,但係我覺得28快d-___-
升得超快的說,同埋36張s卡有左第5招火風就可以去魔法師之塔度升job,41之前都一定會赤紅魔法師20job

所有咒師技能既提升都唔好學個圓形中間有粒點既提升,因為都係冇用架,
所以你扣火球係要學爆發.

水漩清怪好快架,不過我認為33lv後先提升好d,因為33lv先有水精,一1開始你可以用佢加刀先
後期佢係你刷時石同清怪既好幫手.ps 47水漩提升個樣會唔同左勁令令-33333-

魔力飛彈,香港叫魔力導彈?
一定要學,攻高,清怪快,發動快,你應該係學左魔力先學水漩,到你33-36lv果陣你轉水法,
加埋石晶之後水漩係升得好快架-333-

原帖由 乂蘋果汁卍 於 17-9-2007 22:08 發表
不要緊,,,星期六能談電話嗎...? 我大把野同你傾+問,

我學左火球+水旋+光( 最basic果招,

仲有無要學,,,? 我想行偏水+光ge路線,

汁汁T__T你PM我
我好想同你講電話T__T
我E+先發現MSN係好重要-.-

回復 支持 反對

水旋定系火柱有用d,,,, ( 我而家19lv,,, 打咩升..? 我打緊17lv怪升xD
回復 支持 反對