打印 上一主題 下一主題
收起左側

*咒術師技能分析*11月19日更生[咒術技能屬性問題#321]一定幫到你

原帖由 吉吉﹏* 於 2007/9/17 10:23 PM 發表

冇錯,28係升得最快架-...-如果你有枝好d既杖你可以去魔法師之塔度打魔劍升  29都可以刷,但係我覺得28快d-___-
升得超快的說,同埋36張s卡有左第5招火風就可以去魔法師之塔度升job,41之前都一定會赤紅魔法 ...

^-^" 28時空的確多經^-^幾分鐘一場/.\?
29時空 我35仲刷佢 一場都有4% 全清 just 5分鐘
放棄光冒了 我同龜都唔玩 ~.~"...
水咒幾時出^-^? 不如吉吉我送支杖比你^-^你幾lv ^-^

另外吾知第幾頁吾知第幾個#既
能量球吾系提升系強化 ^-^"
回復 支持 反對

什麼=口=

咁我系咪要轉返做火咒先,,,?___?  ( 別跟我擔心錢,,打到不少了,,-\/-,

光果2招咪迫我轉,,好勁,   

水旋都有夠強的說,
回復 支持 反對

原帖由 ﹏叛逆雪♀ 於 21-9-2007 06:54 發表

^-^" 28時空的確多經^-^幾分鐘一場/.\?
29時空 我35仲刷佢 一場都有4% 全清 just 5分鐘
放棄光冒了 我同龜都唔玩 ~.~"...
水咒幾時出^-^? 不如吉吉我送支杖比你^-^你幾lv ^-^

另外吾知第幾 ...

唔洗比我-.-
我55lv=口=
仲有我冇玩好耐T__T我冇時間打機T^T
台灣板的藍色魔法師10月出=口=
很口愛的(lovelove)

原帖由 乂蘋果汁卍 於 21-9-2007 07:42 發表
什麼=口=

咁我系咪要轉返做火咒先,,,?___?  ( 別跟我擔心錢,,打到不少了,,-\/-,

光果2招咪迫我轉,,好勁,   

水旋都有夠強的說,

33lv先做水牙=口=你都冇水精你出咩技都係差唔多=口=
汁汁我跟你玩香港板光之好了(有時間的話,,囧)

回復 支持 反對

好的,,,

那我del d技先,,學番哂火先 ( 我儲$$速度極快, 同我定@ @v
回復 支持 反對

臭吉俾你msn我ok?
pmpmpm俾我
有野搵你
回復 支持 反對

原帖由 宇宙最強邪神 於 21-9-2007 17:42 發表
臭吉俾你msn我ok?
pmpmpm俾我
有野搵你

你邊位?=口=
如果識既叫我吉吉=口=
唔識別叫我臭吉(神氣地說)
回復 支持 反對

點合暗坑裝??...
回復 支持 反對

原帖由 chanyat 於 22-9-2007 07:32 發表
點合暗坑裝??...

練金npc
要有暗坑手套
合5合
仲有暗鞋
合5合=]
回復 支持 反對

吉,,

我改了招,,,如下,

火球 ( 加強 ,  火柱,  光盾, 魔力飛彈, 石晶, 能量球(加強,

系咪到33lv轉返做水咒,,,?   而家我火咒升得ok快, 28lv 13 job lv

水咒打光系咪真系扣吾少架,,?     我而家系曙光打,, 有時會去個咩入口到打,,升得算快,

>333333333333<  愛死你 ( 肉麻xD
回復 支持 反對

原帖由 乂蘋果汁卍 於 22-9-2007 14:29 發表
吉,,

我改了招,,,如下,

火球 ( 加強 ,  火柱,  光盾, 魔力飛彈, 石晶, 能量球(加強,

系咪到33lv轉返做水咒,,,?   而家我火咒升得ok快, 28lv 13 job lv

水咒打光系咪真系扣吾少架,,?     我而家系曙 ...

水→光→火→暗→水
水打光係扣好多架,,你d技夠你用到33lv架咧,
你33先轉咧>__<水咒<------(指著重點=
回復 支持 反對