查看: 5418|回復: 41
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 勁悶...岩岩dl左內地板

關閉 [複製鏈接]
真係唔知玩咩  打果時仲悶到差咁
一1個字悶
回復

me too 啦~
入到去係咁打係咁打~
打到6lv唔知打咩好~
又唔知去邊到接任~
又未夠lv入戰場~
回復 支持 反對

有邊隻角色扮演既online game開頭唔係打怪升lv= =?
你地真係好笑...
自己唔肯去了解隻game唔好話隻game悶
細路....
回復 支持 反對

回復 3# 的帖子

呢位人兄 講到自己好有道理 你可以唔入黎
我地個個係呢到都係講出自己感受 唔順氣的話 自己開post講返自己道理 真係好笑
個人覺得勁/超悶
回復 支持 反對

真係咁悶..?仲想試玩下添...
回復 支持 反對

回復 3# 的帖子

同意你的講法-3-''  你地吾識玩 就吾好係到唱衰尼隻games啦 plx ~"~
回復 支持 反對

其實如果係好玩 我唸在坐應該好多人會同意
但係唔好玩ga人數多....唔係係到講 自己去下就知
我地個個玩過哂 真係唔理想呢隻game
回復 支持 反對

玩過咁多online game,呢隻可以避怪ga攻擊
而且全靠技術,單係呢一點,就好過d平凡online game la
隻game真係唔錯
回復 支持 反對

原帖由 lazyS 於 21-4-2008 14:04 發表
呢位人兄 講到自己好有道理 你可以唔入黎
我地個個係呢到都係講出自己感受 唔順氣的話 自己開post講返自己道理 真係好笑
個人覺得勁/超悶

你可以唔試玩隻game嫁喎如果你禁講a_a
討論區每一個討論貼所有會員都有權力去閱讀再加上回復
你可以話所有會員都可以有權力發表自己既感受
無錯...呢個的確係討論區既主要開貼的動力之一
問題係...樓主只是講出一個字...悶
佢有講到因咩事而覺得悶呢?
因為呢個遊戲的畫面?模式?
定係因為少玩家...老玩家不肯幫助新玩家呢?
佢有無講出原因?
佢只係話入到去唔知點玩
呢個唔係原因
呢個只係自己既分析情度有問題
完全發現唔到當中的樂趣
我有唔順氣嗎?我只係覺得樓主細路
反而我覺得所謂既"唔順氣"只是你
假如你都覺得隻game唔好玩
請發表回復並加上說明 當中"悶"的證明和理由 才會說出本遊戲不好玩之處
否則...你們只是在影響線上遊戲界的風氣

回復 支持 反對

回復 9# 的帖子

你講咁多野會唔會哂氣  人地開個主題講出自己意見 唔鍾意可以唔留言 你係要同我嘈做咩呢
就算係比你嘈win ok 我比你win 我都係一句講哂 對我個人黎講係 悶!!!!!!!!!!你報警告我???
我講出意見  唔該睇清楚主題係表達d咩 我地大家話悶 係講出黎ga意見 你嘈咩呢??
比你嘈包佢  我都係一句 我玩過 個人意見係  悶!!!!!!!!!!!!
仲有一句好想話下你 人地個個覺得隻game唔好玩 你就話人細路  會唔會細路果個係你???
都係果句我地個個係呢個post都係講出隻game唔好玩 你自己你親身dl過內地板玩過ga話 覺得好玩 可以自己去開post

回復 支持 反對