打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 勁悶...岩岩dl左內地板

關閉 [複製鏈接]
有冇人知點入日版-,-
回復 支持 反對

原帖由 lazyS 於 8-5-2008 15:38 發表

你睇唔睇到好多人叫你停止罵戰...
你一直係咁嘈落去我覺得你好無喂..你慢慢嘈包佢
都唔知點解呢個論壇月黎月多你呢種無喂人 又呃貼 又成日同人發生罵戰...唔趺你自己自卑下 THX  
停止罵戰啦 再嘈落去無人會幫你 ...

一眼睇晒...大家企邊邊啦..你仲嘈......你威 你勁^^"晒....我覺得你都係個d...心智未發育健全.....十二/三歲個d...小朋友^^"....(我自己主觀意見..)╮- -╭ 唉...世界太多呢種人..

叫佢停止罵戰..係覺得..同你呢個無謂人..講落去...無意思...唉..對牛彈琴

回復 支持 反對

原帖由 siumeemkaho 於 9-5-2008 01:14 發表

一眼睇晒...大家企邊邊啦..你仲嘈......你威 你勁^^"晒....我覺得你都係個d...心智未發育健全.....十二/三歲個d...小朋友^^"....(我自己主觀意見..)╮- -╭ 唉...世界太多呢種人..

叫佢停止罵戰.. ...

西利...你e+講呢d野係人身攻擊 要睇下邊個開始罵戰一眼就睇到..我叫停  你仲人身攻擊
仲有你講呢d野講出黎系比較識合你自己本身你個人...因為我做唔到你所講ga野  因為我唔會咁樣話人...你呾樣講黎話人好明顯你做過哂你自己講ga行為.... 停止罵戰吧@@
回復 支持 反對

原帖由 lazyS 於 9-5-2008 08:27 發表

西利...你e+講呢d野係人身攻擊 要睇下邊個開始罵戰一眼就睇到..我叫停  你仲人身攻擊
仲有你講呢d野講出黎系比較識合你自己本身你個人...因為我做唔到你所講ga野  因為我唔會咁樣話人...你呾樣講黎話人好明顯你做 ...

人地講事實都係人生攻擊??我真係無野好講=.=
回復 支持 反對

算啦...佢唔知自己既處景....
由佢吧....呢種人只會認為自己永遠是對的
細路還是細路也

p.s  佢又係度講自己=_=好好笑
回復 支持 反對

唔係wo...玩法創新,重諗住好好玩 tim..
想玩日本果個但係玩唔到= =
回復 支持 反對

自己唔夠能力理解文章就話篇文廢?

應該讀多d書先 / . \
回復 支持 反對

其實罵戰都幾好丫 [[bao_41]]
你地打=.=我係度笑
幫下我夜晚解悶 真係唔該哂[[bao_32]]
回復 支持 反對

吊 真系唔撚想話你地 愛你媽媽大家有唔同意見 我話唔好方面你地就吊到行一行 另外d話好就加分  咁係咪姐系做馬 唔比人講真ga意見 有新game就要話好 你老尾臭hi 你地用腦唸下野啦
我0原比人禁我言 我都要吊7醒你地班傻仔 睇下睇到咁撚樣都有ga 有唔同意見 洗唔洗咁撚臭樣呀  人地叫你停止罵戰係又係到串9人 愛你地講 你地到底想點 一句講哂 咪撚咁多野講

評分

參與人數 1樂點 -20 收起 理由
dh -20 內容不雅/有粗口

查看全部評分

回復 支持 反對

我都想吊9佢地好耐...真系唔很明佢地唸物9野  唔可以比人講真意見?? 講話唔好玩 就吊到人飛起 又話咩唔好玩 物7物7 吊  呢古呢到行政院咩 on撚9西..
真唔罵撚醒佢地 唔撚得  成班 懶系好型咁 係到話物7物7咁撚9樣
咁撚西利 去做屎長呀

評分

參與人數 1樂點 -20 收起 理由
dh -20 內容不雅/有粗口

查看全部評分

回復 支持 反對