打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 勁悶...岩岩dl左內地板

關閉 [複製鏈接]
我下載緊大陸版,有冇人可以同我一齊玩-﹏-
回復 支持 反對

原帖由 lazyS 於 21-4-2008 14:04 發表
呢位人兄 講到自己好有道理 你可以唔入黎
我地個個係呢到都係講出自己感受 唔順氣的話 自己開post講返自己道理 真係好笑
個人覺得勁/超悶

唔順氣就要開新帖講?
咁呢個區咪會多左好多呢種帖?(例:你呢個帖)
回復 支持 反對

算啦,大家都係交流姐,意見不合就一定有,不過唔對罵既,問題會解決得更快
回復 支持 反對

原帖由 芋頭糕 於 5-5-2008 17:41 發表

唔順氣就要開新帖講?
咁呢個區咪會多左好多呢種帖?(例:你呢個帖)

睇你個樣真係好唔順氣咁
咁難講大家意見不同開一個 有咩所謂 不過講真 呢d野你都可以羅黎講ga話你唔系為左意見
係想開始罵戰....睇下一開始到底係邊個引起罵戰 唔該  唔好再搵無喂ga野黎嘈 如果你要罵戰去發痴區到罵 傻仔@@
呃貼呃到你咁就唔好
停止罵戰啦 朋友仔[[bao_31]]
回復 支持 反對

原帖由 lazyS 於 2-5-2008 12:49 發表

你可以由樓主一開始講果到 你回post好似料人同你嘈 你e+再嘈真係好煩ga感覺
唔理你又唔系   理你又唔系 係要嘈 嘈黎無喂 人地講明停止罵戰 你又嘈

好笑....唔該你搞清楚自己既立場
1.  我罵既係樓主...並不是你
2.  你都識講"係好似"....這只是你的個人主觀想法
     假如我學你講...我都可以話你係"好似料我同我嘈禁"
3.  人地寫明停止"罵戰"之後....我無發貼....是你繼續發貼
4.  我這是嘈嗎?你才是嘈...假如你認為你自己是對的....請檢查你個人的理解程度
5.  理我是你自己的事....無人一定說你要理我
6.  我是認為你很有問題才回覆你的貼....假如你不喜歡請閣下離開

原帖由 lazyS 於 6-5-2008 14:08 發表

睇你個樣真係好唔順氣咁
咁難講大家意見不同開一個 有咩所謂 不過講真 呢d野你都可以羅黎講ga話你唔系為左意見
係想開始罵戰....睇下一開始到底係邊個引起罵戰 唔該  唔好再搵無喂ga野黎嘈 如果你要罵戰去發痴區 ...

你在說自己嗎???

p.s 請閣下不要自相矛盾....否則你只是在說自己壞話

回復 支持 反對

回復 25# 的帖子

你e為復制d野同埋正大個字 d字紅色有用咩= =?
停止罵戰啦 朋友仔[[bao_31]]    唔係ga話睇下板主遲早禁你言[[bao_46]]
回復 支持 反對

原帖由 lazyS 於 6-5-2008 19:21 發表
你e為復制d野同埋正大個字 d字紅色有用咩= =?
停止罵戰啦 朋友仔[]    唔係ga話睇下板主遲早禁你言[]

有助你理解....事因不用說得太白吧
你才是罵戰=]你可以請任何一位板主來參觀
小朋友仔=]
回復 支持 反對

算啦,期待∟wINg”,錯既又唔係你
同D外星人係難溝通小小嫁啦
都係停止啦
回復 支持 反對

其實每個人 覺得一隻game 悶   同你e + 覺得好玩  只係個人既 "耐性"   
有D人黎黎去去都係"打怪" "做任" 咁好多時會好快悶...
你e+ 覺得好玩,但係一到高Lv 果時你都會覺得悶
因為你都睇佢D野睇到悶 黎黎去去都係差唔多 .....
你遲D玩到悶同 佢地e+  玩到悶 都係一樣  
只不過係睇下你地既 "喜歡"程度 同"耐性" 可以去到邊姐........
回復 支持 反對

原帖由 期待∟wINg” 於 6-5-2008 19:29 發表

有助你理解....事因不用說得太白吧
你才是罵戰=]你可以請任何一位板主來參觀
小朋友仔=]

你睇唔睇到好多人叫你停止罵戰...
你一直係咁嘈落去我覺得你好無喂..你慢慢嘈包佢
都唔知點解呢個論壇月黎月多你呢種無喂人 又呃貼 又成日同人發生罵戰...唔趺你自己自卑下 THX  
停止罵戰啦 再嘈落去無人會幫你
回復 支持 反對