打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] :::新 手 發 問 專 區 - 貳 (+2)

原帖由 霧龍佐 於 8-5-2008 09:03 AM 發表
請問...沖裝要在那沖~同埋d捲係係邊度合落裝度!?

話你聽 ... 沖裝無分邊到沖最好~
但系千其千其唔好在自由度沖 ...
因為個到沖d卷好難成功的 (我試過在自由連續沖爆 9張 60% 卷)
要沖卷呢 ...
首先按"I" 看看自己有咩卷 ...
然後按"E"看看自己的裝備 ...
然後拖你想沖既卷到你想沖既裝備 ...
然後 "POP" 一聲 ... 你就沖到啦 -3-

評分

參與人數 1樂點 +2 收起 理由
=羊= + 2

查看全部評分

回復 支持 反對

原帖由 20032201386 於 7-5-2008 22:24 發表
31lv標去邊度升好[[onion_56]] ,e家玩具94層打緊,10min有20-30%左右[[onion_56]] ,打到我暈,沒哂升lv動力= =,因為賊二轉冇主攻技[[onion_44]] ,都唔知為咩升lv= =[[onion_77]] ,上線都同fd講野[[onion_75]]

跟你說 ,
10MIS有20~30% , 1小時就有 120~180% ,
升一個等級有多了-____- ... 可列入 " 極速 "

你再升多幾等 ,
10MINS所得的經驗會開始下滑 ... 到時可能只有5~8% "
當然要看是甚麼職業

評分

=羊= + 2

查看全部評分

回復 支持 反對

因為我35就會去玩pq,so31-35都係響94打好?我dou經先20-30%= =[[bao_34]]
回復 支持 反對

原帖由 =羊= 於 7-5-2008 19:31 發表
咁又系`
刀二轉都剩好多點.________."
補番又岩@@"

玩落冇咩問題...我終於feel到鏢要錢的地方= =
除左海星,初期或中期,買d勁鏢都成問題..中期可能都係買飛機,橙...
仲要買唔多,買果1,2排..........
又煩...算啦,各有各...我玩刀賊就刀..

問番野, 我依家16lv,d鏢用晒舨屈菇,,><我跳打好定繼續買鏢屈菇?
即是..換刀定買鏢= =
仲有,我依家16lv係打綠菇夠?

回復 支持 反對

我想問下點去日本??
回復 支持 反對

原帖由 榤奇 於 8-5-2008 22:36 發表

玩落冇咩問題...我終於feel到鏢要錢的地方= =
除左海星,初期或中期,買d勁鏢都成問題..中期可能都係買飛機,橙...
仲要買唔多,買果1,2排..........
又煩...算啦,各有各...我玩刀賊就刀..

問番野, 我依家16lv,d ...

應該去打豬 , 係弓手村右邊行兩張圖  ( 用標會幾快

評分

=羊= + 2

查看全部評分

回復 支持 反對

原帖由 勇敢武士 於 8-5-2008 22:46 發表
我想問下點去日本??

1.去勇士之村
2.劍士轉職既上面有隻鵜鶘鳥
3.按完問你去唔去日本神社
4.之後再按是就俾左$1500同到左!

評分

=羊= + 2

查看全部評分

回復 支持 反對

回復 108# 的帖子

哦,咁打到幾時?
果時又打咩呢?
講到40lv左右可以嗎= =?
回復 支持 反對

原帖由 榤奇 於 9-5-2008 17:05 發表
哦,咁打到幾時?
果時又打咩呢?
講到40lv左右可以嗎= =?

打到你雙飛打到150左右 ,
可以轉去賊城隱圖打章魚 ...
章魚可以打到30lv ,
之後轉職 , 都係打章魚 ,
大約兩標k到500左右 ( 或33~35lv )
可轉去玩具城打白老鼠 ...
好多卡位。
打到40都得

可以睇下

http://www1.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3148903&extra=page%3D1%26amp%3Bfilter%3Ddigest

評分

=羊= + 2

查看全部評分

回復 支持 反對

回復 111# 的帖子

哦,打豬
咁去玩具城係點呀?邊度去?

用海星鏢OK?定係要去玩具城BUY?
回復 支持 反對