打印 上一主題 下一主題
收起左側

[公會家族] 公。義 不喜及冇耐性自走=]

關閉 [複製鏈接]
路過....
平時我都鐘意串下人...串唔一定係唔好..
適當咁串仲會增添歡樂氣氛..
咁當然串人者要適可而止
回復 支持 反對

--------------------------------------------------------------------------------------------------- ...
11732010 發表於 5-8-2010 17:51

咩係公義~聽都未聽過

公義.................................................................................

用泥吹架咋
回復 支持 反對

講真串真系冇問題..只系唔好咁過分
錯就認..認左就去改   this is ok=)
冇話邊個岩晒邊個錯晒..大家1人讓1步..對大家都有好處
真系唔想呢個世界變到污煙漲氣
回復 支持 反對

唔知你地搞咩,D40lv係串D嫁啦(我都唔明)~~
我係好唔中2俾人串,不過人地係勁,唔夠你串,仲有大把人串你,同佢地玩只會搞到自己~~
俾人串慣,灰晒嫁啦,又冇人地甘勁,this is the world,人性就係甘嫁啦(平心而道)~~
正題:對同錯心知啦,係自己錯又要post人地錯既,只可以同你講:搞到人講sor唔洗死,好在宜家係game,現實的話...俾人爆左你就死得好慘;如果樓主係對既,個40lv就...對你冇言~~
唔理點,兩個都係自己講,冇咩實據,樓主圖都有D冇D,而40lv個就係自己講,又圖都冇~~
不過睇晒成個post,D人多數支持40lv,不過係甘都唔可以話一定係樓主錯,話晒個40lv識得多人,講多2講D人就信晒(平心而道),so一係你地搞D實據出黎,唔係你地私下解決,相信會比較好~~
回復 支持 反對

唔知你地搞咩,D40lv係串D嫁啦(我都唔明)~~
我係好唔中2俾人串,不過人地係勁,唔夠你串,仲有大把人串你,同佢 ...
暗將 發表於 5-8-2010 23:09

不過睇晒成個post,D人多數支持40lv,不過係甘都唔可以話一定係樓主錯,話晒個40lv識得多人,講多2講D人就信晒  

識得人多又點  我地係對事唔係對人 唔關識唔識事

我地信個40lv  都要個40lv 平時既行為好先會信架  

好似樓主咁http://www4.nakuz.com/bbs/viewth ... &extra=page%3D1 係e單野到  已經有d不良記綠

但個40lv平時又冇不良記錄  比你係汁法者  你都會信個平時良好既人啦
回復 支持 反對

東爺:其實我是45lv
回復 支持 反對

閱,『小學雞』講出黎本人覺得冇咩野,要黎形容思想單純既人都不為過
創造者?你去叫某網頁遊戲既開發商既人諗清楚啦~
你既思維到達一定水平,被評為中學牛級別

張對話相以下既內容我完全睇唔明,零分重作 !!!
回復 支持 反對

老實說.....你係咪受得人太多氣先開PO?

講句出黎無人話你啞既
回復 支持 反對

不過睇晒成個post,D人多數支持40lv,不過係甘都唔可以話一定係樓主錯,話晒個40lv識得多人,講多2講D人 ...
jacky672 發表於 5-8-2010 23:25

對事唔係對人~~可能月姐你係,但有D人唔係~~
個40lv平時行為好,我就睇唔到,個樓主平時係點,我都唔想知~~
如果因為一個人之前犯下事,就有左死刑,對佢唔係公平~~
個40lv冇不良紀錄?又冇人知,你唔係佢,佢係RCO搞過咩你唔一定會知,佢可以開晒分身做野,你會知?我係汁法者,我只會信証據,人心難捉,佢要係你面前做過好人,但佢唔係,好難?唔難~~
回復 支持 反對

東爺:其實我是45lv
king56k 發表於 5-8-2010 23:33

45lv~~~~
回復 支持 反對