打印 上一主題 下一主題
收起左側

[公會家族] 公。義 不喜及冇耐性自走=]

關閉 [複製鏈接]
Patrickk你之前成日撞我撞完仲_我
我梗係火滾,串左你幾句(當時未40lv)...你就唱我

到現在大家和好了,睇我家下有無再串你!
PS:河水不犯井水

以上係由無翼老手patrick999上^O^
回復 支持 反對

咁又唔好講到..點解rco d 4xlv可以咁串...其實有好多40幾lv都好好人的....
FUNNYCAT 發表於 5-8-2010 18:08

無錯~~funnycat好好架..講真架^3^
回復 支持 反對

真係估唔到.....
真白羊 發表於 6-8-2010 01:41

+個姐字好聽D姐,叫月哥or月仔好似怪怪地~~
回復 支持 反對

我係男人  唔洗加個姐字=.=   
如果有證據   我都會信證據  但樓主所謂既證據  塗左好多野 邊句係邊 ...
jacky672 發表於 6-8-2010 08:55

就係兩個都冇証據,+上兩個人會係rco做咩我地都唔一定知,45lv車手唔一定冇不良紀錄,佢用分身做咩我地唔會知~~
個樓主有前科,但我唔會因為甘唔信佢,因為今次有可能係佢對,係個45lv係度搞野,但樓主個証據有問題,所以我兩個都唔信~~
因為我就話一係佢地有人拎D証據出黎,口講唔=証據,唔係佢地最好私下解決~~
回復 支持 反對

就係兩個都冇証據,+上兩個人會係rco做咩我地都唔一定知,45lv車手唔一定冇不良紀錄,佢用分身做咩我地唔會 ...
暗將 發表於 6-8-2010 13:37

人對自己既信任係日積月累咁儲返泥
回復 支持 反對

人對自己既信任係日積月累咁儲返泥
hihicame 發表於 6-8-2010 13:51

信任?如果個45lv只係話問D同佢熟既人,點信佢?
信,如果一個人就係為左你信佢先裝好人,日積月累既信會係D咩?就只會係佢既工具~~
個45lv叫我唔好係度辨論,但佢人?就係因為你地幫晒佢口,佢仲洗出黎?就算佢錯,你地既信任都已經可能令佢既錯化0,人地都一定會話樓主錯~~
人,你唔會永遠清楚佢;信,只可能會成為佢既工具~~
仲有45lv,我唔會問你講個D人,因為你同佢地太熟,熟到佢地只要你講下就信你,問?結果只會令你如意~~
樓主,我上面甘講唔表示我信你,因為我都講過,我只信証據~~
回復 支持 反對

信任?如果個45lv只係話問D同佢熟既人,點信佢?
信,如果一個人就係為左你信佢先裝好人,日積月累既信會 ...
暗將 發表於 6-8-2010 17:32

我講既野 冇因為過個45lv lo~.~加上我唔熟佢
回復 支持 反對

回復 42# ptkptkptk

我幾時有唱你~_~
回復 支持 反對

+個姐字好聽D姐,叫月哥or月仔好似怪怪地~~
暗將 發表於 6-8-2010 13:28

叫小月喔~~~或者月月都可以
回復 支持 反對

叫小月喔~~~或者月月都可以
真白羊 發表於 6-8-2010 20:15