查看: 10892|回復: 85
打印 上一主題 下一主題
收起左側

呢幾日升LV既少少心得`

關閉 [複製鏈接]
好多人都知呢個方法..
無錯啦就係係 STRONGHOLD到AFK啦.......`
但係有D TIPS..`

首先,
該層共有4個練功地點既`     以MELEE為主要 因為RANGER 同MAGE..
兩個 ROLE 既 DEF 都較低 所以唔適合係果到練,
如果高RANGE既TANKER都OKAY既`

其次,
以1LOAD黎計,  TELE RUNES + 25LOBS, 應該可以去齊4個AFK點.
岩岩好 AFK 完就會用哂D LOBS`
由我為例,     45DEF + 94STR `   可以留到第4個地點既1半.

最後,
呢個算係1個TRICK.
如果你DEF較高 , 留得比較耐 無得AFK 咁點算?
唔駛驚!!
你可以禁一禁TELE, 跟住就會有RANDOM, 你就可以繼續AFK了`.

溫馨小提示,        
AFK 係會死架!^v^,
本人曾因為AFK 一晚無左12MILv3v................
不過係NON MEMBER, 應該無可能-_-
建議大家著
FULL RUNE + RUNE GLOVES + LEADER BOOTS + CAPE `
應該可以MAX OUT DEF BONUS IN FTP `

當然講下有咩咁好..
我極限1個鐘係到拎到了55k EXP..`
會比一般出面練高,

P.S>   1TRIP 大概有25-30K EXP 左右, 同樣以我為例`
P.S>    依家要溫書如果唔係應該可以創到個紀錄v3v......
          禮拜六晚黑6點到依家, 差200k exp 左右, 就升了1Mil exp*口*..........
          全靠afk ` thx god xd        
P.S>   有人提議用CAKES , SALMON , TROUT, Whatever you used, 除左RELOAD會影響時間,
          其他都應該唔會影響到.
P.S>   P2P 去 AFK 果陣用 RING OF LIFE 可以TELE 唔洗死 > BY LASTDAYHERE.
而且 因為可以AFK, 唔駛咁煩, 只需大約5分鐘睇1次, 因應DEF 加長時間`
我經常睇住黃子華 黎AFK ^v^..... 除左LAG左幾次 如果唔係都無死..

好睇圖吧,

紅格為 AFK 地點,
其他有標示的 `

評分

參與人數 1樂點 +10 收起 理由
*Ah_馳 + 10 精品文章

查看全部評分

回復

得我心者莫若你[[onion_50]]
回復 支持 反對

唔錯唔錯
我以前都試過
不過因為實在太多人既關係
所以放棄左 =.=
回復 支持 反對

ff r chris add 返我啦 - -
回復 支持 反對

94 str 升左幾耐?
回復 支持 反對

我唔知道-_- 個AC 1-93STR都唔係我升- -; 但係以..2日半800K EXP情況黎睇`
只需20日`
回復 支持 反對

AFK 係咩,你講tele係咩tele falador ,varrock ,or home tele?
仲有係話第4個地點,你show左3個仲有一個係whre?
唔該哂你個post,好有用...[[bao_32]]
回復 支持 反對

第1張圖 有兩個地點`

plus, CHRIS xd 見唔見到我對眼露出凌厲既目光v3v... [[bao_19]] [[bao_19]]
回復 支持 反對

回復 8# 的帖子

1 咁咩係afk??仲味答我-,-
2 TRICK個到你話用trele,咩tele 先
3 y use LEADER BOOTS ?唔用fighting boots?

回復 支持 反對

原帖由 lex 於 10-6-2008 15:03 發表
1 咁咩係afk??仲味答我-,-
2 TRICK個到你話用trele,咩tele 先

我答你咩係AFK

AFK = Away From Keyboard 即係你唔洗無時無刻望住個RS 既game 畫面 可以分心做其他野 例如msn 上nakuz 等等

至於tele 任你啦 咩tele 都應該用到

回復 支持 反對