打印 上一主題 下一主題
收起左側

呢幾日升LV既少少心得`

關閉 [複製鏈接]
CHRIS是對的 約10分鐘會LOGOUT, 所以每10分鐘就要轉一轉, 當然..
仲要睇DEF, DEF低既就要大約5分鐘睇1次, 我都係睇兩次就轉地方AFK`

係 無錯 但係我75DEF既TANKER我大概轉地方先會食野..
而45DEF既RUNE PURE就要每5分鐘睇1次 通常應該得番一半血少D到.....
回復 支持 反對

我75def幾耐睇一次?

75atk, 75str, 75def, 75mage....超平均...
回復 支持 反對

應該就10分鐘到睇一次.......
回復 支持 反對

我67att,str73 ,def70呢,幾耐睇一次?
回復 支持 反對

好難講 我諗最好都係自己試左先-_-    BTW, 呢個方法係FOR FTP ONLY...
以後做MEMBER有錢會 或者發掘一下D升LV既好地方.......
回復 支持 反對

呢個地方係幾好的^^
今日係呢度升77def => 79def...

但係小心無血,giant spider 攻擊力都唔差架
回復 支持 反對

原帖由 *Ah_馳 於 14-6-2008 19:22 發表
呢個地方係幾好的^^
今日係呢度升77def => 79def...

但係小心無血,giant spider 攻擊力都唔差架

勁,一日你玩幾多個鍾呀?禁快可以up 2 lvl
我一日最多頂得順90k exp 倒,太長時間真係好苦嫁
依加好辛苦咁由90 cb 去緊100 cb, 我不騮都用呢個spot,但係得一次死過
回復 支持 反對

要用好多錢買food wor
f2p捉lobs 要去karamja咁煩
回復 支持 反對

補充少少野..

1.   以1-99 , 13M 到既 EXP 黎講, 應該需要3,25M 到 條式係咁,
      25LOBS = 25KEXP . 100LOBS = 100K, 1000LOBS = 1M 10K LOBS = 10M.,
      而 13000K LOBS = 13M EXP.      10K LOBS = 2.5M, 13K就等於約3.25M到.
      當然, DEF LVS可以加長時間, 故此非PURES都應該可以得到更多的EXP..,而唔駛咁多.
      再者, 如果你想既話可以用SALMON或者TROUT代替 只係RELOAD快D..
      得到既EXP PER HOUR會少左.

2.   GIANT SPIDERS 既 MAX HT 應該係7 , 如果大家見到低於或等於呢個數 請盡快食野.

3.   另大家千奇唔好帶好野去, 如版主狗狗就因為帶FULL GUTHIX去 結果AFK死左,
      無左GUTHIX HELM AND KITE-v- 約 800k. 損失慘重.'
      藉此警戒後人, AFK時勿炫耀, 以免失去更多.    (望狗狗不會鬧我-_-)

拍謝`.
回復 支持 反對

用cake+str pot好d
回復 支持 反對