打印 上一主題 下一主題
收起左側

呢幾日升LV既少少心得`

關閉 [複製鏈接]
笑駛唔駛計比你睇?.,
1kexp係平均囉, 好明顯你未試過用啦,
唔通真係打250血先至被人打12血? SPIDERS連續2下7都14,
未用過既 唔好出聲.
根本就未用過  別在這惹人笑話.     好嗎?
其次,
我唔係咁明你講咩-,-
咩食CAKE一早死左啦同pk比個gd你....我o咀中....咁你唔好用lobby你用shark都唔得
呢到真係唔明, 係我理解能力差定係你表達能力差? 無謂離題.
你要證明你用CAKES係得既 咪得囉 無所謂 比其他人試下,
等其他人自己試下用咩好囉~ 又唔係個個都好似你咁.. 用唔起LOBS黎升LV..

大家即管試下用last個方法啦下,
至於佢話EXP唔夠50K.. 我就真係自己試過係AT LEAST 50K,.
而且有人用呢個方法都有55-60k per hours 岩岩無幾耐先拎完99str,
不過佢好醒  用GUTHAN 唔用FOOD.
ANYWAY LASTDAYHERE 同 FLORALIST 1個樣 1言9頂xd

至於用唔用就UP TO 大家啦^v^, 我都係提供方法而已.
回復 支持 反對

87....有幾何 SPIDERS連續2下7都14...+上比人扣左14..但買ea lobby=3個cake..個cost點都
cover番
pk係話spider同pk好唔同....spider幾時可以係咁hit中你...如果係只可以講你得4x def
用cake一早死左啦...仲好笑...我另一個fd用cake train cb...都係99str but其他states都係多個你...佢都係得50k到
我唔信f2p train得快p2p
仲有幾時有話 用GUTHAN 唔用FOOD.??????????????
我玩rs6年到..係唔未試過就你諗啦....
仲有你係另一個post話 f2p high lv一個鍾可以CUT 到400yew......都g你xxxx..
唔信比d名你啦.....(att99個個係dbs...nakuz應該有人識佢)...(str99..alvin1121)...(wc 99....zthrun)

評分

參與人數 1樂點 -10 收起 理由
*Ah_馳 -10 違規內容

查看全部評分

回復 支持 反對

我果到我承應我唔係咁清楚, 首先我都係之前用個AC WC 76的WC過 1百YEWS
黎整YEW LONGS升MAGE 85 , 但係以果陣既速度, 20MINS 100YEWS,
計番都300YEWS, 咁我諗住計埋99WC 都有400到.
如果係無可能咁我錯囉xd.

至於其他,
我根本1開始個post就話我得45def.
而且呢個方法完全唔會搵到錢 除左RANDOM之外,
而相信好多人都知, 1個MAZE都可以拎番至少100LOBS既REWARD,
70%以上完全有機會拎到100+ DEATHS 或者 200+ CHAOS,
如果你4LOAD都無1次 算你唔好彩 不過就算係RANDOM 好似 TAGGING BALL,
同埋EVIL SISTER, 佢地既CUTS同UNCUTS都AT LEAST COVER到果1LOAD LOBS,,

而且我都講到用SALMON同TROUT都OKAY, BUT CAKES, 1下補4真係唔太好,
但我無話你既方法完全唔掂.
都唔明你想拗D乜 我都話OKAY, 但你覺得你個方法最好咁算啦~

如果P2P真係得50K都唔算勁 其實呢個方法都唔算係我自己搵出黎,
係D 外國FRIEND同我講 佢地都話係絕對拎到50K 我先去試 結果又真係拎到.
先至拎黎分享比大家睇睇`
你玩RS6年你唔講有人知?

回復 支持 反對

原帖由 lastdayhere 於 30-6-2008 22:11 發表
87....有幾何 SPIDERS連續2下7都14...+上比人扣左14..但買ea lobby=3個cake..個cost點都
cover番
pk係話spider同pk好唔同....spider幾時可以係咁hit中你...如果係只可以講你得4x def
用cake一早死左啦...仲好笑.. ...

thats ME... I use only guthan WITHOUT eating any other food from my 93-98 STR
回復 支持 反對

原帖由 Prince` 於 30-6-2008 22:33 發表
我果到我承應我唔係咁清楚, 首先我都係之前用個AC WC 76的WC過 1百YEWS
黎整YEW LONGS升MAGE 85 , 但係以果陣既速度, 20MINS 100YEWS,
計番都300YEWS, 咁我諗住計埋99WC 都有400到.
如果係無可能咁我錯囉xd.

至 ...

99wc都係得一個鍾2xx..............
p.S用guthan回血個時都係hit緊...緊係可以50k+
但用lobby一d都唔抵...好似你咁計要over 1m先得
但cake p2p可以thieve番黎+for f2p平好多

回復 支持 反對

原帖由 Prince` 於 30-6-2008 21:50 發表
笑駛唔駛計比你睇?.,
1kexp係平均囉, 好明顯你未試過用啦,
唔通真係打250血先至被人打12血? SPIDERS連續2下7都14,
未用過既 唔好出聲.
根本就未用過  別在這惹人笑話.     好嗎?
其次,
我唔係咁明你講咩-,-
...

and i m at least 60k ar PPPP not 55-60k XDDDD[[bao_34]]
回復 支持 反對

我見住係100的-,-  因為我差5.5k exp 升 85 去 tb 點知又買哂NAT無錢買 yew longs,
所以自己cut自己整, .........係 20分鐘, maybe 前後多2分鐘.
回復 支持 反對

另外p2p用lring of life可以唔會afk個時死
回復 支持 反對

嗯 等我加番上去先`
P.S>  停一停火先`  我2300-2400整低佢比你睇有幾多EXP,

而且介唔介意話我知你係邊個?.,
回復 支持 反對

原帖由 Prince` 於 30-6-2008 22:56 發表
嗯 等我加番上去先`
P.S>  停一停火先`  我2300-2400整低佢比你睇有幾多EXP,

而且介唔介意話我知你係邊個?.,

咩2300????
回復 支持 反對