打印 上一主題 下一主題
收起左側

呢幾日升LV既少少心得`

關閉 [複製鏈接]

回復 29# 的帖子

不是炫耀啦..

因為f2p著full rune真係好悶..
一轉就死鬼左,好白痴囉^0^"........
回復 支持 反對

thinks...對我黎講好有用
回復 支持 反對

如果lvl高過 spider既一倍
咪冇afk哩回事囉?
回復 支持 反對

原帖由 gapyin 於 28-6-2008 01:48 發表
如果lvl高過 spider既一倍
咪冇afk哩回事囉?

nope... no matter what you combat level is... those spiders will still attack you automatically
回復 支持 反對

打spider升lv真係幾好

個日打左3粒鐘, str升左100k有多
回復 支持 反對

好似慢左D WO-_-如果係咁我建議你打SEC FLOOR既ZOMBIES, 應該3個鐘都有120K+..
依家我發覺都無60K咁多=/ ,, 都係得50-55K 到,.. 唔知係我慢左定係點,,
以前真係計番條數有60K,,, 哎哎` 可能我呢個MATH NOOBS計錯數哈哈-,-..
回復 支持 反對

原帖由 Prince` 於 29-6-2008 23:35 發表
好似慢左D WO-_-如果係咁我建議你打SEC FLOOR既ZOMBIES, 應該3個鐘都有120K+..
依家我發覺都無60K咁多=/ ,, 都係得50-55K 到,.. 唔知係我慢左定係點,,
以前真係計番條數有60K,,, 哎哎` 可能我呢個MATH NOOBS計錯數 ...

我係會慢左d

因為我要消耗晒d trouts 同salmons, 唔係lobs 同sword fish[[bao_34]]
回復 支持 反對

咁的確慢- -'
我計過 真係1LOBS 1K EXP到,,
仲有900K EXP, 仲有1.9K LOBS-_- 多左1K係預備黎PK的*..
所以 真係13K LOBS夠去99STR,-_-
回復 支持 反對

原帖由 Prince` 於 30-6-2008 00:54 發表
咁的確慢- -'
我計過 真係1LOBS 1K EXP到,,
仲有900K EXP, 仲有1.9K LOBS-_- 多左1K係預備黎PK的*..
所以 真係13K LOBS夠去99STR,-_-

87.....cake同lobby保一樣血....做咩野用lobby
cake5x-6x each
lobby2xx each
回復 支持 反對

原帖由 lastdayhere 於 30-6-2008 12:45 發表

87.....cake同lobby保一樣血....做咩野用lobby
cake5x-6x each
lobby2xx each

係wo

到55 cooking 自己去wilderness 既bandit camp到整藍蝦pizza

整完擺落bh 個bank

無記錯藍蝦pizza 補血仲多過sword fish....
回復 支持 反對