打印 上一主題 下一主題
收起左側

呢幾日升LV既少少心得`

關閉 [複製鏈接]
我試過可以用CAKE但係唔岩呢個CASE,.
因為SPIDERS HIT過7, 咁我又無你咁勁WO, 係咁比人HIT 7..
食CAKE一早死左啦, 而且你諗下, 補12血要食3次, 即係被人HIT多3下,
分分鐘命中哂咁補到D咩..? 分分鐘補唔到仲死埋TIM,
同D人去PK一樣, 點解 唔用CAKE用LOB囉.
不如你試下個方法再講野啦-,-..

回復 支持 反對

一句講晒

sword fish 最正=.=...........
回復 支持 反對

原帖由 Prince` 於 30-6-2008 18:21 發表
我試過可以用CAKE但係唔岩呢個CASE,.
因為SPIDERS HIT過7, 咁我又無你咁勁WO, 係咁比人HIT 7..
食CAKE一早死左啦, 而且你諗下, 補12血要食3次, 即係被人HIT多3下,
分分鐘命中哂咁補到D咩..? 分分鐘補唔到仲死埋TI ...

食CAKE一早死左啦同pk比個gd你....我o咀中....咁你唔好用lobby你用shark都唔得
你講1k xp for each lobb咁大約你hit 250先比人扣12血....真係咁易死???...仲有你一個鍾有50-55k
我個fd 90str,98att+用str pot 同super att先有50k個鍾....你點升到50-55k exp per hour???

回復 支持 反對

頭像被屏蔽
原帖由 lastdayhere 於 30-6-2008 20:09 發表

食CAKE一早死左啦同pk比個gd你....我o咀中....咁你唔好用lobby你用shark都唔得
你講1k xp for each lobb咁大約你hit 250先比人扣12血....真係咁易死???...仲有你一個鍾有50-55k
我個fd 90str,98att+用str pot 同 ...

Wow your friend must be suck,
using str pot and use super str pot,your friend rocks
回復 支持 反對

原帖由 Lazy基" 於 30-6-2008 20:32 發表

Wow your friend must be suck,
using str pot and use super str pot,your friend rocks

其實就唔好離題
用英文鬧人唔代表你好威...
回復 支持 反對

原帖由 [H]johnny168 於 30-6-2008 19:39 發表
一句講晒

sword fish 最正=.=...........

其實anchovies pizza才是王道

評分

參與人數 1樂點 -10 收起 理由
*Ah_馳 -10 連post

查看全部評分

回復 支持 反對

del...my bad

回復 支持 反對

頭像被屏蔽
Oh so do you use str pots if u use super str pots?LL
"我個fd 90str,98att+用str pot 同super str先有50k個鍾....你點升到50-55k exp per hour???"
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
原帖由 [H]athrun120 於 30-6-2008 21:02 發表

其實就唔好離題
用英文鬧人唔代表你好威...

下??我有話過我好威咩?
我只係想知點解佢個Friend又用normal str pots 同 super str姐,
咁就威架啦?
回復 支持 反對

原帖由 Lazy基" 於 30-6-2008 21:26 發表

下??我有話過我好威咩?

咁就威架啦?

我只係想知點解佢個Friend又用normal str pots 同 super str姐[[bao_36]]
sor打錯左其實係super att

回復 支持 反對