打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 由聖門學院門口走到第七實驗室前[已完]

快d post啦- -
好想睇呀= =
回復 支持 反對

正呀!
快d post!啦!
快呀!
回復 支持 反對

十卜十卜呀
勁搞野勁搞野
快d貼快d貼
回復 支持 反對

個post好悶牙,唉!!
回復 支持 反對

Originally posted by striker5201314 at 2006-6-10 18:35:
個post好悶牙,唉!!

都冇人叫你睇=-=
續上次~

佢地係打完天女散花之後~即囉番去比mondy~~~
Firzen:我地囉左番黎啦bao_16
護士:速速囉比我唔該~
-----------------過左一陣-------------------
護士:好啦~但係重有少少傷~要小心d呀~
mondy:唔該哂呀護士bao_31
Firzen:冇事就好啦bao_41
jedi:咁我都要番聖東隧道啦~
Firzen:係邊架?
jedi:係聖門公園上去少少就見到架啦~
Firzen:mondy~我地一齊去囉~
mondy:好呀bao_43
----------------到左之後--------------------
警察:jedi~~~又係你呀~又黎幫我地消滅瘋狗呀?
jedi:係呀係呀~我重想帶兩個人入呀~得唔得?
警察:冇問題~~~
Firzen,mondy:good~~~bao_18
----------------入左去之後-------------------
Firzen:嘩~好多狗呀~~~
mondy:好多人驚bao_29
jedi:好啦好啦~大家一衝去到最盡升lv啦bao_48 bao_48 bao_48
Firzen,mondy:好呀~~~

[ Last edited by Ken168168 on 2006-6-11 at 10:18 AM ]
回復 支持 反對

下一集,下一集
唔駛閘,唔駛閘
回復 支持 反對

佢地跑左成十分鍾.........
終於到左最盡頭啦=_____________=
Firzen:到啦?[無氣地說]
jedi:係呀[好精神地說]
mondy:我地重唔快d升lv???
----------------時間真係過得快-------------------
Firzen:打左成晚,你地幾lv啦?
mondy:我87囉~
jedi:我90啦~
Firzen:我就88啦bao_03 咁夜啦,我地一齊番宿舍囉?好唔好?
mondy,jedi:好~~~~~~~
----------------第二日--------------------
jedi:起身啦bao_01 去商洞啦~~~~~~
Firzen:起左~mondy呢?
mondy:係到咩事?
Firzen:jedi話去商洞~
mondy:好波bao_10
佢地又番左去自己的社團到~
Firzen:老師請比把輕玄鐵闊劍(冰)比我~~~
jedi:同埋比把九魂刀(電)我~~~
mondy:老師唔該比把鐵短弓(冰)我呀唔該~~~
--------------佢地行左去學院廣場到搭公車-----------------
mondy:Firzen,點解你把劍有少少橙色的?
Firzen:喔,冇事的~~~
jedi:[細聲說]你點解有把+7劍架??????
Firzen:我自己磨架bao_05
jedi:[細細聲]你幾時變到咁有錢架?
Firzen:打狗洞果時.........bao_31
jedi:bao_29
-----------------到左商洞的入口------------------
佢地見到暗黑刀神_jr.............
jr:又見面啦~~~
Firzen:你煩唔煩架?日日見到你塊面都食唔落飯啦bao_50
jr:收聲~今次我做好準備功夫~你地唔死都唔得~
Firzen:[細細聲]你上次又咪係咁講bao_13
jr:死啦你地~迴刀斬~
jedi:檔,嗜血術.......致命斬,旋風斬,橫踢斬......
Firzen:致命暴擊,合氣道,極光護體,極光防護~
mondy:迴避驟升.........冤靈之怒,流星守護~
jr:真雁亂武.........
一下斬傷左jedi..........
當mondy[網]住jedi果陣,jr用左一招迴刀斬又將mondy斬傷左..........
Firzen:大家!!!!!!!!
jedi:Firzen,sorry....我咁無用~
Firzen:你係到休息下先啦~
致命暴擊!!!!!!
jr:真.雁.亂.武
好彩Firzen迴開左~佢見到mondy同jedi頭先咁努力...於是~~~
鋼體屏障........
Firzen:jr,你死硬啦~劍風,合氣道,致命暴擊~~~
jr對佢的攻擊可以話係冇用~~~
最後Firzen打敗左jr~
都親眼見到佢死左~
但係......佢又要同jedi同mondy番醫院囉..............
回復 支持 反對

jr係時多佐招真雁同迴刀架==
回復 支持 反對

點解故事會升lv 呢.....
有d 怪怪地.....
回復 支持 反對

就係多左招先有野睇嫁-.-
回復 支持 反對