打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 由聖門學院門口走到第七實驗室前[已完]

喔=0=
多謝你的意見=-=
我會參考~
回復 支持 反對

點解唔講佢學到劍環炮姐= =??講聖靈=.=劍魂仲好啦
回復 支持 反對

- -   小說黎嫁  唔好咁死板la
回復 支持 反對

我係一開始都講左架啦=-=
下集會係一集好驚人的一集=-=
回復 支持 反對

Originally posted by Ken168168 at 2006-6-17 12:48:

加攻-迴~~~
加好多架=-=

係咩= =
晒我技點...唔學@o@
我鍾意玩大地多d.....型+正.....呵呵~~  = =

-------------------------------------------------------------------------------
又報lv= =....算la....點作係你既事....我管唔到你= =+
回復 支持 反對

jedi:Firzen......點解你會..........
Firzen:迷~
jedi:........
Firzen:因為...........我都唔知.........bao_31
虎令學生會長:可惡呀.........
-----------------------^-------------------------唔知有冇打錯字=-=
虎令學生會長:受死啦~昇龍亂舞~
好彩大家走得快~閃開左~
Firzen:開波~~~~bao_48 bao_48 bao_48 bao_48
----------------同一秒------------------
gloria:大地之怒~
mondy:精靈之舞~
jedi:昇龍亂舞~
Firen:聖靈召喚~
虎令學生會長:血刀亂舞~
正招同時出~
發生一道巨大的光亡..........
之後佢地四個都倒左係地下~~~~~~
虎令學生會長:哈哈哈哈哈哈哈哈~~~令仔~我色你老豆果陣你都未出世呀bao_01
Firzen:死啦..............
虎令學生會長正在一步步行前果陣~~~
Firzen佢地後面境然見到...............
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

..

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
待續=3=bao_32 bao_32 bao_32 bao_32 bao_32 bao_32 bao_32 bao_32 bao_32 bao_32

[ Last edited by Ken168168 on 2006-6-19 at 06:20 PM ]
回復 支持 反對

點左咁耐居然待組= =""
回復 支持 反對

= =
拿拿聲啦==
好想快d睇= =
回復 支持 反對

十卜十卜唔好咁低思路呀  我會無野做嫁

大家我有篇野唔g得唔得 幫下眼la(唔同game嫁wo)
廿二世紀中葉,科技以發達至不可再進步的情況,鍾意文學科目的學生
愈來愈少,經統計只有0.001%人,所以政府決定拆卸所有學校,興建4所規模
龐大的體育學院,建立財團,由於拆卸大量學校,大量教師失業,於是那些老師跟
科學老師聯合,制做了一種人類,他們的名子叫跪花田,那些老師就用這個理由要求
政府再用文學科目,但那些跪花田跟本控制不了,結果困不了耶些跪花田,他們開始變種,又開始加速繁殖,繁殖出不同的異形生物,人物逐稱「復制靈」。

就這樣4所學院跟復制靈的戰爭開始了。
回復 支持 反對

..點解要係田田= =
回復 支持 反對