打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 由聖門學院門口走到第七實驗室前[已完]

部電梯舊左嗎=-=
你睇到4個字架?
鐵人28號係3f架~
回復 支持 反對

咁耐先出~"~追緊嫁
回復 支持 反對

努力十卜  仲要十卜到100分=  = 唔係冇得追  KIR果套嫁LA><
回復 支持 反對

唔駛100分啦~"~
回復 支持 反對

Hei熙 該用戶已被刪除
回復 支持 反對

因為睇,所以等待
回復 支持 反對

快d post啦= =  我好想好想睇@@  好精彩呀@@........
回復 支持 反對

ya  唔駛100分la  兩套一齊追 十卜and 推
回復 支持 反對

快d貼啦
好悶呀
回復 支持 反對

前住b2的電梯:gaf!@wqfget%^drt541*^%dy:>l>u:j>................
佢地被3f所有怪物圍住左~
電梯又唔知密瑪~
走又走唔到~
但係......
.
.
.
.
.
..
.

.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.

..

.
.
.
.
.
.
.
電梯冇啦啦打開左..........
入面企住一個叫gloria的醫師~
gloria:嘩........做咩呀?
jedi:一陣先講~按b2~
gloriak~
Firzen: mondy~gogogo~
mondyk~
------------------------落到b2-------------------------
gloria:頭先咩事呀?
Firzen:我地太受歡迎...........所以比d怪追bao_03
jedi:因為d怪太痴線........bao_48
mondy:真係驚險刺激bao_29
gloria:你地係咪去b3呀???
Firzen:係..........3f都咁恐怖重點去b3呀..........
jedi:其實我都有同感架大佬..........
mondy:Firzen,我聽講醫師有一種可以令人跑得好快的技能架.........
Firzen:咁好bao_18
jedi:好似得45秒.........
gloria:要出多次就要等多7秒~
Firzen:都好過冇.........
mondy:咁我地衝啦~
glloria:咪住~team人先~Firzen你team~
Firzenk!~!~!~
.....................
Firzen:team完啦~行啦~
gloria:+埋野就行得架啦~毅力激發,保護符,治癒術,地靈防護,狂戰提升................生體加速~~~
jedi:虎令學院的冒險依家先係開始................
待續=3=
回復 支持 反對