打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 由聖門學院門口走到第七實驗室前[已完]

Originally posted by sunny615 at 2006-6-13 15:37:
點解今次唔貼佢地幾多lv呀????

係波=-=
遲d先啦~~~
咁快做咩姐=-=
回復 支持 反對

Originally posted by Ken168168 at 2006-6-12 12:16:
番左醫院之後~
Firzen係到等左好多粒鍾~
最後護士終於出左黎bao_10
Firzen:護士!!!佢地點呀???
護士:冇咩事~只係斬傷左少少姐~
Firzen:唉........嚇死人咩..........e+又冇野做~買d書睇下啦~
------------ ...

個post好正囉,好好see,thx你!!
回復 支持 反對

=.=..........................
回復 支持 反對

咁又係
等佢地轉武時估下幾多lv
回復 支持 反對

禁樣好睇d la@@
武器果方面你可以"寶刀贈烈士"
不過呢個idea用一,兩次....出得太多會悶.....
(都係個人意見A.A極強烈提議你唔好寫lv.....)

Originally posted by 永遠的傷痕 at 2006-6-12 21:10:

聖靈 107  lv 2,3個月都差唔多啦.....
洗唔洗成年呀??

[ Last edited by 永遠的傷痕 on 2006-6-12 at 09:11 PM ]

作既姐= =
回復 支持 反對

好悶呀><
幾時有得睇呀
而家係6月14日 1:23 p.m
回復 支持 反對

快d出la    我十卜你呀   以家係6月15號8:33p.m.
回復 支持 反對

6月15號生日呀我><
回復 支持 反對

咁多人話唔好寫lv@-@
我都係唔打啦=-=

時光的飛逝如火箭~
學校的生活轉眼過了兩日~~~

Firzen:請問你地有幾多銀兩???bao_36
mondy:我有120萬左右~
Firzen:jedi呢???
jedi:我就有750萬啦~
Firzen:咁多bao_10
jedi:以你地的水平~應該可以入去虎令本館b3架啦~
Firzen:虎令學院???
jedi:係呀~
mondy:咪係傳說極期恐怖搞出好多條人命的學院???
jedi:係.........
mondy:快d行啦~
Firzen:咁行啦........咪住......mondy好似重未解保全佬任......
jedi:行啦~以e+黎講20隻保全小兒科啦bao_03
Firzen:咁又係.........
-------------------解完任入埋去虎令學院----------------------
Firzen:好煩呀你[對住東星烏鴉講]
Firzen一下斬到d東星烏鴉變西星烏鴉.........
jedi:唔好浪費時間打呢d!~!~!~衝入本館就冇事架啦........
mondy:gogogo!~!
---------到左之後----------
靈魂:你地..........唔可以....入........去那一道門........因.....為你.......地還未幫我.......解決問.....題....想入去....就.....要幫.....我......囉番果......d書番.....黎。
jedi:好啦~我地又要行啦~Firzen你最懐念的天女散花同東星烏鴉又要打啦~
Firzen:............
mondy:唔好咁啦~你唔打就入唔到去架啦bao_18
Firzen:好啦.......
------------------又係打完入埋本館後-------------------
校公老伯:嗯........?有學生呀..........唔好走呀.......你身上.......有.......塵.........我黎幫......你整番亮佢........
枚公老伯囉住把刀跑緊過黎,嚇到mondy失哂魂~於是Firzen就抱起佢走上2f~
mondy心想:好舒服呀................
jedi:唔好信佢地~佢地會用把刀搞店你架~~
-------------2f--------------
翹護士:你......有受傷.....嗎?我來幫你........
排骨精:嘩........有午餐食囉.........嘩............
Firzen,mondy:虎令學院真係一間............好學校......
jedi:唔好講咁多~衝~
------------3f----------------
獨眼殺人狂:有客人黎啦.....
殘暴牢役:歡迎...黎......到虎令....學院.....
鐵人28號:你可.......以用我.的對............手嗎???
Firzen:9命呀............
前住b2的電梯:gaf!@wqfget%^drt541*^%dy:>l>u:j>................
就係這一即.........
所有3f的怪人都走到Firzen,mondy同jedi的前面..............

[ Last edited by Ken168168 on 2006-9-17 at 08:15 PM ]
回復 支持 反對

前住b2的電梯:請gaf!@wqf輸get%^drt541密*^%dy瑪:>l>u:j>................

咩黎

咩叫鐵人28號呀???
回復 支持 反對