打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 由聖門學院門口走到第七實驗室前[已完]

今集咁少既~"~
唔係好夠候
回復 支持 反對

完全唔夠侯呀 - -   +油la  十卜   仲有   
去到b3   講下聖劍劍癰     講佢用刀用敏技  當忍影巨刀咁講la
回復 支持 反對

睇到狂戰提升就把鬼火= =
都唔明狂戰學黎做咩.....
成日俾人叫我學= =
回復 支持 反對

Hei熙 該用戶已被刪除
回復 支持 反對

Originally posted by 絕影.無雙 at 2006-6-17 10:23:
睇到狂戰提升就把鬼火= =
都唔明狂戰學黎做咩.....
成日俾人叫我學= =

加攻-迴~~~
加好多架=-=

Originally posted by Hei熙 at 2006-6-17 10:43:
= =..."用1日時間作哂佢啦-0-

你試下囉=-=
有心情先得架=口=
回復 支持 反對

等左好耐喇
我點都支持你嫁
回復 支持 反對

佢地跑跑下~見到有一個人係到~
Firzen:先生~你做咩係呢到的?
筷子手:呀..........呀.............
Firzen:妖~~~
一下斬死左...........
jedi:快d行啦~~~
Firzenk~
...................................
gloria:生體加速就黎冇啦.............
jedi:咁快..........
mondy:前面有好多999呀~
Firzen:後面都有好多筷子手姐......
gloria:點算~
Firzen:打住先啦bao_13
瀟狗:汪..........汪.......汪[死氣沈沈]
筷子手:呀............好痛呀..............
打完之後~gloria即黑再放多次生體加速~
殘暴牧奶衣Firzen:點解咁多子朱網........
jedi:我都想問好耐架啦......虎令廢校開始之不知一年......點會有咁多......
---------------好辛苦到左b3------------------
jedi:好~我地重係呢到的新手......係坎中室打得啦bao_36
Firzen:有咩打?
jedi:到時你咪知囉~
mondy:d路好似好煩..........
gloria:冇錯~~~~~~
殘暴牧奶衣:估唔到........你地會.........行......到黎..........呢到...........
Firzen:咁又點?
殘暴牧奶衣:我要.........你..........企係到...........1個......鍾............
Firzen:各位~行囉~
殘暴牧奶衣:...........兄弟~上~~~~~
jedi:原來係呢到練工都幾好bao_48 bao_48 bao_48 bao_48 bao_48 bao_48 bao_48 bao_48
回復 支持 反對

下...冇喇
私服玩吾到睇緊你d野嫁
你冇咁..咁我都冇野做嫁拉bao_27
加油∼打快d
回復 支持 反對

打左幾個鍾~~~
有位殘暴牧奶衣人士走左佬~
搞到打唔死佢~
Firzen:報等級時候又到啦~~~講~
mondy:127~
jedi:134~
gloria:141~
Firzen:我就131~好~又要開打啦~
-----------------------又打左一粒鍾--------------------------
冇啦啦地下裂開左~地下再爆出一d極大的能量將佢地打左傻下傻下~
虎令學生會長:請問邊個踩我場呀??
Firzen:我bao_03
虎令學生會長:好~受死~
jedi:Firzen小心呀~~~佢好勁架~我地圍佢啦~
Firzen:好~!出起招先~極光護體,極光防護,鋼體屏障~
jedi:嗜血術~~~
mondy:迴避驟升~
gloria:毅力激發,保護符,地靈防護,狂戰提升,治癒術~
Firzen:各位一齊上~~~
jedi:昇龍亂舞,寒氣斷空,真雁亂武,迴刀斬~
會長一d事都冇~
mondy:精靈之舞,穴道制壓,流星隕擊~
雖然會長跑得好慢~但係冇受傷~
gloria:精靈招換~大地之怒~大弱化符~
有用~但係會長都係冇事~
Firzen:致命暴擊,劍魂,聖.靈.召.喚~
呢一下令到虎令學生會長受到嚴重的攻擊~~~
mody:好型呀~
gloria:咩招黎架~
jedi:Firzen點解你可以.........
Firzen:迷~
jedi:..................
回復 支持 反對

加油~
今次好似氣玉咁喇喎
講到上次睇完本書學到武林神功咁
通常電影入面都係d主角有人教佢武林絕學之後就打遍天下無敵手
之後就再出1個人..就到左一山還有一山高既部分

意見..可以參考哦
回復 支持 反對